Megogo покаже матчі УЄФА жестовою мовою

Megogo покаже матчі УЄФА жестовою мовою

13 Лютого 2023
1130
13 Лютого 2023
16:21

Megogo покаже матчі УЄФА жестовою мовою

1130
Переклад жестовою мовою планують зробити на постійній основі.
Megogo покаже матчі УЄФА жестовою мовою
Megogo покаже матчі УЄФА жестовою мовою

Медіасервіс Megogo перекладатиме обрані матчі єврокубків жестовою мовою для глядачів з порушенням слуху. Про це повідомляє пресслужба компанії.

І звертає увагу, що такий переклад футболу робиться вперше.

Перша трансляція відбудеться вже 16-го лютого о 19:45 з поєдинку плей-офф Ліги Європи сезону-2022/23  між донецьким «Шахтарем» та «Ренном». Також жестовою мовою сервіс покаже і матч-відповідь 23 лютого о 22:00. Переклад здійснюватиме команда соціальної ініціативи сервісу — «Дивись як чутно». 

Як розказали у Megogo «Детектор медіа», переклад жестовою мовою планують зробити на постійній основі.  При цьому перекладатимуть  репліки саме коментаторів матчу у прямому ефірі. Окремих коментаторів жестовою мовою компанія не найматиме.

«Весь переклад жестовою мовою готує команда «Дивись як чутно». Щодо розташування та масштабу перекладу на екрані — він подібний до того, що використовується для перекладу фільмів, — розказали у пресслужбі — Наразі команда «Дивись як чутно» перекладатиме зазначені матчі в релізі, а також топові матчі Ліги Європи та Ліги Чемпіонів».

Жестовою мовою перший прямий ефір буде доступний в окремій трансляції Megogo за посиланням.

Нагадаємо, на платформі Megogo доступний окремий розділ із контентом жестовою мовою, який налічує понад 1000 годин,  а також функціонує інтерактивний телеканал «Дивись як чутно». Восени минулого року сервіс запустив жестовою мовою шоу «Портал психології» та аудіосеріали. Їх можна переглянути на сервісі безкоштовно.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1130
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду