Влад Ряшин вийшов зі складу власників каналів Bolt та U travel

Влад Ряшин вийшов зі складу власників каналів Bolt та U travel

22 Грудня 2022
3353
22 Грудня 2022
12:56

Влад Ряшин вийшов зі складу власників каналів Bolt та U travel

3353
Тепер бенефіціарні власники каналів — Созановський та Коннов.
Влад Ряшин вийшов зі складу власників каналів Bolt та U travel
Влад Ряшин вийшов зі складу власників каналів Bolt та U travel

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії компаній Bolt та U travel (юридичні особи – ТОВ «Дорослі канали» та ТОВ «Ютревел ТБ»). Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 22 грудня.

Переоформлення ліцензій відбулось через зміни у власності каналів. Зокрема зі складу бенефіціарів вийшов Влад Ряшин.

Ці канали створювали продакшни Film.ua та Star Media (тепер компанію перейменували на UP Hub). Власником 50% в обох юрособах був Владислав Ряшин. Після його виходу бенефіціарними власниками стали Сергій Созановський та Сергій Коннов.

Нагадаємо, Влад Ряшин — український продюсер, засновник кінокомпанії Star Media, виробника, дистриб'ютора та власника авторських прав на теле- і кіноконтент. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого кінокомпанію швидко перейменували на UP Hub. А гендиректорка Ольга Пантелеймонова заявила, що існували дві абсолютно незалежні компанії: українська Star Media і російська Star Media Distribution.

Створене у 2018 році ТОВ «Стар медіа продюсерський хаб» у травні 2022 року було перейменовано на ТОВ «Український продюсерський хаб». Восени 2021 року з його засновників та бенефіціарних власників вибули Владислав Ряшин та ТОВ «Стар медіа ТБ».

У жовтні 2022-го Українська кіноакадемія прибрала Влада Ряшина з переліку членів.

Фото: «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду