detector.media
22.12.2022 12:56
Влад Ряшин вийшов зі складу власників каналів Bolt та U travel
Влад Ряшин вийшов зі складу власників каналів Bolt та U travel
Тепер бенефіціарні власники каналів — Созановський та Коннов.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензії компаній Bolt та U travel (юридичні особи – ТОВ «Дорослі канали» та ТОВ «Ютревел ТБ»). Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 22 грудня.

Переоформлення ліцензій відбулось через зміни у власності каналів. Зокрема зі складу бенефіціарів вийшов Влад Ряшин.

Ці канали створювали продакшни Film.ua та Star Media (тепер компанію перейменували на UP Hub). Власником 50% в обох юрособах був Владислав Ряшин. Після його виходу бенефіціарними власниками стали Сергій Созановський та Сергій Коннов.

Нагадаємо, Влад Ряшин — український продюсер, засновник кінокомпанії Star Media, виробника, дистриб'ютора та власника авторських прав на теле- і кіноконтент. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого кінокомпанію швидко перейменували на UP Hub. А гендиректорка Ольга Пантелеймонова заявила, що існували дві абсолютно незалежні компанії: українська Star Media і російська Star Media Distribution.

Створене у 2018 році ТОВ «Стар медіа продюсерський хаб» у травні 2022 року було перейменовано на ТОВ «Український продюсерський хаб». Восени 2021 року з його засновників та бенефіціарних власників вибули Владислав Ряшин та ТОВ «Стар медіа ТБ».

У жовтні 2022-го Українська кіноакадемія прибрала Влада Ряшина з переліку членів.

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY