Група «Тавр медіа» скоротила до 40% своїх співробітників

Група «Тавр медіа» скоротила до 40% своїх співробітників

30 Вересня 2022
3960
30 Вересня 2022
20:42

Група «Тавр медіа» скоротила до 40% своїх співробітників

3960
Найбільші витрати радіогрупи йдуть на зарплати та оплату послуг Концерну РРТ.
Група «Тавр медіа» скоротила до 40% своїх співробітників
Група «Тавр медіа» скоротила до 40% своїх співробітників

Радіогрупа «ТАВР Медіа» («Хіт FM», Кiss FM, «Радіо Байрактар», «Наше радіо», Radio Roks, «Мелодія FM» та Relax) через велику війну скоротила колектив. Про під час конференції National Media Talk розказав Ігор Чернишов, голова правління радіогрупи.

«Знаєте скільки ми заробили у березні?», – розказує Ігор Чернишов, – «1,5 тисячі гривень за місяць заробили дев’ять  радіостанцій. Ми рекламували плівки бронебійні для вікон. Це було єдине наше замовлення».

Зараз, за його словами ситуація краща «як у найгірший рік ковіду»: «Тоді ми вважали це дном, а зараз супер результатом».

Саме тому медіагрупи були змушені скорочувати видатки та своїх співробітників. «Тавр медіа» скоротив штат до 40%, а зарплату на 80%.

«Люди отримують 20%. Багатьом цього не вистачає на житло і вони пішли у відпустку за власний рахунок», – каже Ігор.

У вересні радіогрупа отримала 20%  доходів у порівнянні з минулим роком. «Тих грошей нам не вистачає, щоб покрити технічне мовлення, заплатити Концерну РРТ та трансляцію мовлення», – додав він.

Читайте також:

Нагадаємо, через повномасштабну агресію Росії чисельність персоналу групи «1+1 медіа» зменшилась на 24%. «1+1 media» із початком великої війни вже провела певну оптимізацію, закривши окремі проєкти. 

Фото: Національна асоціація медіа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3960
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду