detector.media
30.09.2022 20:42
Група «Тавр медіа» скоротила до 40% своїх співробітників
Група «Тавр медіа» скоротила до 40% своїх співробітників
Найбільші витрати радіогрупи йдуть на зарплати та оплату послуг Концерну РРТ.

Радіогрупа «ТАВР Медіа» («Хіт FM», Кiss FM, «Радіо Байрактар», «Наше радіо», Radio Roks, «Мелодія FM» та Relax) через велику війну скоротила колектив. Про під час конференції National Media Talk розказав Ігор Чернишов, голова правління радіогрупи.

«Знаєте скільки ми заробили у березні?», – розказує Ігор Чернишов, – «1,5 тисячі гривень за місяць заробили дев’ять  радіостанцій. Ми рекламували плівки бронебійні для вікон. Це було єдине наше замовлення».

Зараз, за його словами ситуація краща «як у найгірший рік ковіду»: «Тоді ми вважали це дном, а зараз супер результатом».

Саме тому медіагрупи були змушені скорочувати видатки та своїх співробітників. «Тавр медіа» скоротив штат до 40%, а зарплату на 80%.

«Люди отримують 20%. Багатьом цього не вистачає на житло і вони пішли у відпустку за власний рахунок», – каже Ігор.

У вересні радіогрупа отримала 20%  доходів у порівнянні з минулим роком. «Тих грошей нам не вистачає, щоб покрити технічне мовлення, заплатити Концерну РРТ та трансляцію мовлення», – додав він.

Читайте також:

Нагадаємо, через повномасштабну агресію Росії чисельність персоналу групи «1+1 медіа» зменшилась на 24%. «1+1 media» із початком великої війни вже провела певну оптимізацію, закривши окремі проєкти. 

Фото: Національна асоціація медіа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY