«1+1 media» повідомила, скільки коштує участь медіагрупи у марафоні

«1+1 media» повідомила, скільки коштує участь медіагрупи у марафоні

22 Серпня 2022
2099
22 Серпня 2022
15:35

«1+1 media» повідомила, скільки коштує участь медіагрупи у марафоні

2099
«1+1 media»: Здебільшого кошти йдуть на виробничі витрати, створення новин, оплату праці, закупівлю засобів захисту.
«1+1 media» повідомила, скільки коштує участь медіагрупи у марафоні
«1+1 media» повідомила, скільки коштує участь медіагрупи у марафоні

Пресслужба «1+1 media» повідомила «Детектору медіа», що вартість виробництва блоку «1+1» у телемарафоні — від 20 до 25 мільйонів гривень щомісяця.

«Здебільшого це виробничі витрати на створення новин, оплату праці, закупівлю засобів захисту, матеріально-технічне забезпечення новин, оновлення й підтримку інфраструктури, роботу резервних каналів мовлення та центрів обробки даних із резервними копіями», — повідомила медіагрупа.

«1+1 media» готова і надалі брати участь у національному марафоні, і робити все необхідне для «безперебійного мовлення, яке є запорукою інформаційної безпеки держави»

«У той же час ми вважаємо, що слід постійно змінювати й переформатовувати марафон, виходячи з викликів і настроїв суспільства. Крім того, ми дуже хочемо відновити — хоча б частково — мовлення каналу "1+1". Сподіваємося зробити це вже у 2022 році. При цьому команда "ТСН" далі працюватиме над виробництвом марафону "Єдині новини"». 

24 лютого, з початку масштабної агресії Росії проти України, центральні канали об’єднались у спільний марафон «Єдині новини #UAРазом».  Марафон проводили  інформаційні редакції чотирьох медіагруп («1+1 media», «Медіа Група Україна», Starlight Media, Inter Media Group), а також Суспільне та канал «Рада».

«Медіа Група Україна» припинила участь у спільному марафоні через вихід українського бізнесмена Ріната Ахметова  з медійного бізнесу.

«Медіа Група Україна» відмовилась на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні, а також припинила діяльність онлайн-медіа МГУ.

Фото: 1+1 media/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду