detector.media
22.08.2022 15:35
«1+1 media» повідомила, скільки коштує участь медіагрупи у марафоні
«1+1 media» повідомила, скільки коштує участь медіагрупи у марафоні
«1+1 media»: Здебільшого кошти йдуть на виробничі витрати, створення новин, оплату праці, закупівлю засобів захисту.

Пресслужба «1+1 media» повідомила «Детектору медіа», що вартість виробництва блоку «1+1» у телемарафоні — від 20 до 25 мільйонів гривень щомісяця.

«Здебільшого це виробничі витрати на створення новин, оплату праці, закупівлю засобів захисту, матеріально-технічне забезпечення новин, оновлення й підтримку інфраструктури, роботу резервних каналів мовлення та центрів обробки даних із резервними копіями», — повідомила медіагрупа.

«1+1 media» готова і надалі брати участь у національному марафоні, і робити все необхідне для «безперебійного мовлення, яке є запорукою інформаційної безпеки держави»

«У той же час ми вважаємо, що слід постійно змінювати й переформатовувати марафон, виходячи з викликів і настроїв суспільства. Крім того, ми дуже хочемо відновити — хоча б частково — мовлення каналу "1+1". Сподіваємося зробити це вже у 2022 році. При цьому команда "ТСН" далі працюватиме над виробництвом марафону "Єдині новини"». 

24 лютого, з початку масштабної агресії Росії проти України, центральні канали об’єднались у спільний марафон «Єдині новини #UAРазом».  Марафон проводили  інформаційні редакції чотирьох медіагруп («1+1 media», «Медіа Група Україна», Starlight Media, Inter Media Group), а також Суспільне та канал «Рада».

«Медіа Група Україна» припинила участь у спільному марафоні через вихід українського бізнесмена Ріната Ахметова  з медійного бізнесу.

«Медіа Група Україна» відмовилась на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні, а також припинила діяльність онлайн-медіа МГУ.

Фото: 1+1 media/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY