Star Media, Admixer Advertising та YouTV стали учасниками «Чистого неба»

Star Media, Admixer Advertising та YouTV стали учасниками «Чистого неба»

24 Грудня 2021
1601
24 Грудня 2021
14:09

Star Media, Admixer Advertising та YouTV стали учасниками «Чистого неба»

1601
Тепер ініціатива об’єднує 22 учасників медіаринку.
Star Media, Admixer Advertising та YouTV стали учасниками «Чистого неба»
Star Media, Admixer Advertising та YouTV стали учасниками «Чистого неба»

До ініціативи «Чисте небо» доєднались кінопродакшн Star Media, рекламна компанія Admixer Advertising та OTT-сервіс YouTV. Компанії стали асоційованими учасниками. Тепер спільнота налічує 22 гравці ринку медіа та реклами, повідомляє пресслужба ініціативи.

Admixer, який є екосистемою рекламних продуктів для брендів, сайтів та інших гравців рекламної індустрії, ще до вступу до «Чистого неба» намагався боротись з піратством. Агенція регулярно перевіряє якість інвентарю в ручному та автоматичному режимах, використовує сервіс blacklist.org.ua та оновлює там список сайтів з претензією від правовласників, що дозволяє уникнути фінансування несумлінних ресурсів з боку рекламодавців та брендів. 

Ірина Оверко, маркетинг-директорка Admixer, вступом у «Чисте небо» хоче підтримати організацію та її діяльність, а також брати активну участь у колабораційних ініціативах між «Чистим небом» (ІЧН) та IAB Україна: «Питання інтелектуальної власності мають вирішуватися у правовому полі, і завдяки активній діяльності ІЧН в Україні вдалося досягти значного прогресу у боротьбі з піратством. За допомогою blacklist ми як гравець ринку діджитал-реклами маємо можливість забезпечити brand-safety своїм партнерам, це ефективний інструмент». 

Star Media має сильну експертизу у захисті контенту. «Ми захищаємо не лише власний контент, а й продукцію наших партнерів та сторонніх компаній-правовласників. Ми є офіційним членом міжнародної асоціації із захисту інтелектуальної власності FRAPA. Рішення приєднатися до Ініціативи «Чисте небо» є цілком закономірним. Якщо поєднати зусилля з іншими гравцями ринку, обмінюючись досвідом у законодавчому полі та на практиці, то ефективність даного напряму в індустрії та його розвитку буде значно вищою», — впевнена Ольга Пантелеймонова, генеральна директорка Star Media.

А Максим Смілянець, інвестор «‎Платформа ТВ» (YouTV), звертає увагу на те, що компанія зацікавлена у боротьбі з піратством: «Докладаючи стільки зусиль для створення якісного медійного продукту, однією із задач ми ставимо перед собою — це культивування цінності цього продукту, а це складно робити в умовах існування піратських сервісів. Тому ми всіляко готові сприяти боротьбі проти піратства та спільними зусиллями формувати цивілізований медійний ринок в Україні‎». В’ячеслав Мієнко, керівник ініціативи, нагадав про приєднання до міжнародного блеклисту WIPO Alert, вступ до робочих комітетів ВРУ для реалізації змін у законодавстві, Меморандуми про співпрацю з Кіберполіцією та IAB Ukraine тощо.

«‎Не існує одного чарівного рецепту для того, аби медіапростір очистився від піратства. Ми продовжуватимемо і далі “лупати сю скалу”, об’єднуючись з однодумцями, ініціюючи розвиток у законодавчій сфері, приєднуючись до міжнародних практик. Радий, що все більше медіагравців усвідомлюють важливість об’єднання. Наша спільнота росте, стає потужнішою та все впевненіше загрожує піратству», — сказав він.

Нагадаємо, у липні антипіратська Ініціатива «‎Чисте небо» та національне представництво міжнародної асоціації IAB (Interactive Advertising Bureau або Бюро інтерактивної реклами) підписали Меморандум про партнерство.

Ілюстрація: «Чисте небо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1601
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду