detector.media
21.11.2021 09:41
Андрій Карпій каже, що віддав «Срібну хвилю» Владиславу Серебрякову безкоштовно
Андрій Карпій каже, що віддав «Срібну хвилю» Владиславу Серебрякову безкоштовно
Двох інших партнерів — лідерів молодіжки «Опозиційної платформи — За життя» — залучив уже новий власник.

Медіабізнесмен Андрій Карпій передав юридичні особи радіо «Срібна хвиля», що мовило в Криму та Севастополі,  ІТ-бізнесмену Владиславу Серебрякову безкоштовно. Про це він сказав в інтерв’ю «Детектору медіа».

«Владу Серебрякову я подарував ці компанії. Не продавав. Цінності в них особливої я не бачу. Але це телерадіокомпанії. І їх можна розвивати в законному руслі. Я зміг йому допомогти хоча б у цьому — спростив процес реєстрації. Я переоформив на нього ці дві компанії, щоб він почав працювати, здобувати практичний досвід. Хоча б поки що через інтернет», — сказав Андрій Карпій. За його словами, обладнання радіостанції «Срібна хвиля» залишилось в окупованому Севастополі.

Двох інших співвласників «Срібної хвилі» — голову молодіжної організації партії «Опозиційна платформа — За життя» і менеджера телеканалів Медведчука Артема Марчевського, а також юриста Олександра Барановського, так само причетного до молодіжки «ОПЗЖ», — залучив Владислав Серебряков, за словами Карпія. «Ввести двох нових власників у проєкт Влад вирішив сам. Зі мною він із цього питання не консультувався. Його нових партнерів я не знаю, не знайомий з ними. Якщо щось вийде, почуємо. Зможемо оцінити, висловити свою думку», — сказав колишній власник «Срібної хвилі».

Владислав Серебряков — підприємець у сфері IT з Одеси. Він є керівником і власником декількох компаній, зокрема єдиним власником ТОВ ТРК  «Срібна хвиля» (не плутати з ТОВ «Радіокомпанія "Срібна хвиля"»), яку він придбав 11 листопада 2021 року у того ж Андрія Карпія. Він також є засновником мультимедійної платформи On-Ping, яка  повинна допомогти людям в «спілкуванні з селебритіз та публічними людьми». Сайт платформи на час публікації цієї новини не працює. Раніше Серебряков працював на каналі «Pro все», який також належить Карпію. «Детектор медіа» звертався за коментарем до Владислава Серебрякова, однак він відмовився спілкуватись. Ми сподіваємося, що він змінить своє рішення і відповість на запитання «ДМ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY