Нацрада дозволила каналу «Вінтаж ТБ» стати 4 каналом

Нацрада дозволила каналу «Вінтаж ТБ» стати 4 каналом

15 Липня 2021
3901
15 Липня 2021
13:56

Нацрада дозволила каналу «Вінтаж ТБ» стати 4 каналом

3901
Таким чином 4 канал отримав цифрову ліцензію.
Нацрада дозволила каналу «Вінтаж ТБ» стати 4 каналом
Нацрада дозволила каналу «Вінтаж ТБ» стати 4 каналом

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ТОВ «Корона Санрайс» через зміну власників, керівника, редакційної ради та програмної концепції. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 15 липня.

Нагадаємо, Нацрада продовжила ліцензію каналу «Вінтаж ТБ» та дозволила «Зеонбуду» взяти канал у свій мультиплекс. 1 червня 2021 року цей канал після трирічної перерви відновив мовлення в мультиплексі МХ-5 цифрового ефірного телебачення Т2, й потому його купила «ТРК Інтеррадіо», яка володіє 4-м каналом.

Змінився і склад власників 4-го каналу. Відтепер рівні частки мають екснардеп Дмитро Добродомов, його соратник по політичному проєкту «Народний контроль» Андрій Мисик та медіаменеджер Максим Варламов.

Представник нових власників «ТРК Інтеррадіо» Тарас Боровський під час засідання зазначив, що його компанія придбала ТОВ «Корона Санрайс», щоб мати  можливість доносити до користувачів  контент 4 каналу через цифрове мовлення.

«Планується аналогічний контент до того, який зараз йде в ефірі 4 каналу», – сказав він.

Зауважень до цієї заяви у регулятора не було і усі члени проголосували за переоформлення ліцензії.

Ілюстрація: 4 канал

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3901
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду