ІнАУ переобрала склад правління

ІнАУ переобрала склад правління

6 Серпня 2021
3297
6 Серпня 2021
15:30

ІнАУ переобрала склад правління

3297
До її складу увійшло 12 осіб.
ІнАУ переобрала склад правління
ІнАУ переобрала склад правління

У п'ятницю, 6 серпня, «Інтернет асоціація України» переобрала правління. Таке рішення ухвалили члени асоціації під час з’їзду 6 серпня.

До його складу увійшло 12 осіб:

  • Mаксим Тулиєв;
  • Олександр Савчук;
  • Андрій Соломаха;
  • Яніна-Крістіна Болшакова;
  • Oлександр Aрутунян;
  • Віктор Мазур;
  • Сергій Кушнарьов;
  • Микола Козак;
  • Константин Жакун;
  • Сергій Лева;
  • Андрій Нагорнюк;
  • Михайло Комисарук

Представники правління своїми основними напрямками діяльності назвали ротації керівного складу, рівні можливості для всіх членів асоціації, захист інтересів регіональних представників.

Також свої кандидатури подавали Олександр Глушенко, Олександр Петруня, Михайло  Половинка. Однак вони набрали менше голосів.

Тепер новообране правління має обрати голову асоціації.

Нагадаємо, у травні 2021 року зі складу правління Інтернет асоціації України вийшов Андрій Соломаха. Причиною цього рішення він називає відкладення проведення з’їзду членів для переобрання правління.

29 квітня на засіданні правління ІнАУ більшість вирішила визначити дату проведення чергового з‘їзду ІнАУ після завершення встановленого Кабінетом Міністрів України карантину та посилених протиепідемічних заходів.

Згодом свою посаду залишив голова комітету «Інтернет асоціації України» (ІнАУ) з питань захисту економічної конкуренції Олександр Арутюнян.  

Після повідомлення про те, що Олександр Арутюнян також залишає посаду на своєму каналі у YouTube народний депутат і колишній голова правління ІнАУ Олександр Федієнко назвав вихід зі складу правління асоціації демаршем. Він наголосив на тому, що він вважає ІнАУ парламентом, який обрало телеком-середовище.

А StarLightMedia висловила недовіру правлінню ІнАУ через конфлікт з «Ланетом». Тоді медіагрупа сказала, що «складається враження, що правління не діє в інтересах ІнАУ та своїх членів, адже останній з’їзд та обрання керівництва було два роки тому, що також ставить під сумнів діяльність правління та рішення прийняті начебто від імені всієї Асоціації». У відповідь ІнАУ зазначила, що захищає інтереси усіх своїх учасників.

Фото: Інтернет асоціація України/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3297
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду