«Кіновернісаж просто неба» покаже програми KISFF

«Кіновернісаж просто неба» покаже програми KISFF

5 Серпня 2021
1033
5 Серпня 2021
10:24

«Кіновернісаж просто неба» покаже програми KISFF

1033
Відкриє покази програма «KISFF 10 років: вибрані українські фільми», другий кінопоказ ― «Український короткий метр: становлення».
«Кіновернісаж просто неба» покаже програми KISFF
«Кіновернісаж просто неба» покаже програми KISFF

«Кіновернісаж просто неба» 3 серпня повідомив, що об’єднався з Київським міжнародним фестивалем короткометражних фільмів KISFF 2021 та покаже дві його програми.

«Головна мета "Кіновернісажу просто неба" – це промоція українського кіно. Тож, ми з радістю відреагували на пропозицію KISFF стати одним з майданчиків кінофестивалю. До того ж, наш проєкт присвячено 30-річчю Незалежності України, і цілком логічно присвятити покази ретроспективі українського короткометражного кіно», ― розповіла продюсерка проєкту Поліна Герман.

KISFF у 2021 році відбудеться в Києві з 4 до 8 серпня. 

«До десятиріччя фестивалю на локації просто неба в парку ім. Тараса Шевченка будуть показані дві програми KISFF. Всі охочі зможуть подивитися під зорями короткометражні фільми Нарімана Алієва, Катерини Горностай, Павла Острікова, Марини Степанської та Анатолія Лавренішина — в рамках ретроспективи "Український короткий метр: становлення". А також прослідкувати, як змінився український короткий метр за десятиліття у програмі "KISFF 10 років: вибрані українські фільми". Ці стрічки пройшли випробування часом і досі залишаються актуальними», – йдеться в повідомленні.

Відкриє покази 5 серпня програма «KISFF 10 років: вибрані українські фільми», де глядачі побачать фільми «Післясмак» Юри Катинського, «Е.В.А» Джіджі Бен Арці, «Точка» Артема Беркалова, «Жуйка» Ольги Макарчук, «The End» Микити Лиськова. Спершу о 20:30 відбудуться обговорення з творцями стрічок, а о 21:00 почнуть показувати фільми. Вхід вільний.  

Другий кінопоказ «Український короткий метр: становлення» пройде 7 серпня. У програмі «Канікули» Марини Степанської, «Крамниця співочих пташок» Анатолія Лавренішина, «Між нами» Катерини Горностай, «Випуск'97» Павла Острікова та «Без тебе» Нарімана Алієва. Початок обговорення також запланований на 20:30, а початок показу – на 21:00. Вхід вільний.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1033
Читайте також
09.06.2021 09:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
6 268
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду