detector.media
30.12.2020 10:58
OTT-сервіс Omega TV став членом «Чистого неба»
OTT-сервіс Omega TV став членом «Чистого неба»
До антипіратської Ініціативи «Чисте небо» приєднався новий асоційований учасник з телеком-сфери - OTT-сервіс Omega TV.

Про це повідомляє пресслужба ініціативи.

Компанія надає партнерські технічні рішення разом з контентом для ОТТ-провайдерів, співпрацює з українськими медіагрупами, а також з закордонними постачальниками платного ТБ, зокрема з Discovery, Sony та Viasat.

«У нас молода компанія, вийшли на ринок в 2017 році. І в процесі роботи швидко зрозуміли, що крадіжка контенту гальмує розвиток ринку, спотворює його. Ми працюємо з найбільшою мережею провайдерів, і від них нам регулярно надходять скарги на колег по галузі, які транслюють нелегальний контент, створюючи недобросовісну конкуренцію. Тому ми прийняли рішення приєднатися до Ініціативи «Чисте небо», щоб в якості її учасника мати можливість ефективніше боротися з такими проявами піратства», - сказав заступник директора Omega TV Андрій Соломаха.

В'ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «Чисте небо», переконаний, що приєднання Omega TV до «Чистого неба» принесе ще більше результативності у боротьбі з піратством: «Підвищення відповідальності за прояви піратства серед різних учасників медіаринку, зокрема провайдерів, це позитивна тенденція, яка допомагає посилити нашу боротьбу проти крадійства контенту».

За словами, заступника керівника ініціативи Миколи Фаєнгольда, бізнес-модель Omega TV відрізняється від багатьох ОТТ-провайдерів: «Omega TV співпрацює з великою кількістю ISP-провайдерів і ми сподіваємося, що наші спільні зусилля разом з досвідом Omega TV допоможуть збільшити залученість в захист авторських прав саме ISP-провайдерів».

Ініціатива нагадує, що у членів «Чистого неба» є ряд привілеїв та можливостей. Ініціатива допомагає своїм учасникам виявляти нелегальні розміщення їх контенту в мережі та дає доступ до внесення ресурсів, які порушили закон, на сервіс blacklists.org.ua і на міжнародну платформу Всесвітньої організації із захисту інтелектуальної власності WIPO ALERT Database. Також у членів Ініціативи є доступ до сервісу Sudum, який допомагає блокувати вкрадений контент в мережі, і крім цього, можливість блокувати фінансові потоки «піратів» в банках та платіжних системах (Visa / MasterCard). Учасники Ініціативи можуть отримати консультації експертів у сфері захисту інтелектуальної власності, допомогу у взаємодії з державними органами, інформаційну підтримку, а також обмін досвідом з іншими членами і партнерами «Чистого неба».

Нагадаємо, 1 грудня компанія Volia («Воля») стала асоційованим членом антипіратської Ініціативи «Чисте небо». А  у жовтні Ініціатива «Чисте небо» оголосила про розширення членства і запрошує гравців медіаринку, які прагнуть запобігти розповсюдженню нелегального контенту та захистити авторське право в Україні, приєднатися до ініціативи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY