«Київстар ТБ» у трійці лідерів на ОТТ-ринку, - «1+1 медіа»

«Київстар ТБ» у трійці лідерів на ОТТ-ринку, - «1+1 медіа»

14 Грудня 2020
4014
14 Грудня 2020
17:39

«Київстар ТБ» у трійці лідерів на ОТТ-ринку, - «1+1 медіа»

4014
Сервіс онлайн-телебачення «Київстар ТБ» увійшов у трійку ОТТ-провайдерів за кількістю абонентів по всьому українському ринку.
«Київстар ТБ» у трійці лідерів на ОТТ-ринку, - «1+1 медіа»
«Київстар ТБ» у трійці лідерів на ОТТ-ринку, - «1+1 медіа»

Про це повідомив генеральний директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук, йдеться у пресрелізі.

«Незважаючи на важкий для всіх рік, наш спільний із "Київстар" проєкт виправдав усі сподівання, що покладалися на нього на старті. І навіть більше: наразі "Київстар ТБ" входить у трійку ОТТ-операторів за кількістю абонентів по всьому українському ринку, збільшивши її за рік більше ніж удвічі», - сказав він.

Сервіс надає можливість переглядати контент з 5 пристроїв: смартфон, планшет, ноутбук, Smart TV та ТБ-тюнер. Як повідомляє «1+1 медіа», найчастіше користувачі переглядають контент на великих екранах (Smart TV та ТБ-тюнери): на ці пристрої припадає 85% переглядів. Ще 15% ділять між собою мобільні та веб-пристрої. А от фільми за підпискою глядачі охоче переглядають як із великих екранів, так і з мобільних пристроїв. Ще однією функцією є можливість ставити ефір на паузу (Catch-up) та зберігати його в архіві. Понад 40% користувачів платформи користуються цією опцією.

«Розвиток "Київстар ТБ" дозволяє нам не тільки розвивати відповідальне ставлення до споживання легального контенту, а й надавати додаткові привілеї абонентам "Київстар". Так, всі абоненти "Київстар" можуть переглядати контент без плати за трафік або ж економити до 50% вартості телекомпослуг, обираючи тарифи "Київстар Все разом"», – сказав президент «Київстар» Олександр Комаров.

Нагадаємо, сервіс розпочав роботу в грудні 2019 року, об’єднавши «Домашнє телебачення» від «Київстар» та додаток Kyivstar Go TV. Зараз сервіс «Київстар ТБ» пропонує своїм користувачам 225 телеканалів, 70 з яких було запущено на платформі у другому півріччі 2020. VOD-бібліотека платформи зросла до 10 000 фільмів та серіалів із загальною тривалістю понад 50 тисяч годин.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4014
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
278 дн. тому
Київстар ТБ гарна річ,але трапились два зняття по150 гривень за незамовлену послугу.внаслідок чого після користування послугами Київстар у понад 30 років,перейшов до водафону.прикро,але факт,гроші за незамовлену послуги не повернули...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду