Viasat і «Київстар ТБ» відкрили безкоштовний доступ до дитячих та фільмових каналів

Viasat і «Київстар ТБ» відкрили безкоштовний доступ до дитячих та фільмових каналів

23 Березня 2020
44592
23 Березня 2020
11:23

Viasat і «Київстар ТБ» відкрили безкоштовний доступ до дитячих та фільмових каналів

44592
Доступ відкритий для користувачів сервісів.
Viasat і «Київстар ТБ» відкрили безкоштовний доступ до дитячих та фільмових каналів
Viasat і «Київстар ТБ» відкрили безкоштовний доступ до дитячих та фільмових каналів

У зв’язку з пандемією коронавірусу відеоплатформа «Київстар ТБ» відкрила для всіх своїх користувачів доступ до всіх новинних та шести дитячих телеканалів, а також до відеобібліотеки онлайн-кінотеатру ivi без додаткової плати. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Бібліотека складається з понад 7000 фільмів та серіалів, а пропозиція діятиме з 20 березня по 5 квітня.

Також, щоб підтримати абонентів, які вимушені залишитись вдома на період карантину, оператор забезпечує однаковий доступ до контенту всім користувачам «Київстар ТБ», незалежно від обраного ними тарифу. На сьогодні в тарифній лінійці «Київстар ТБ» є три пакети послуг – «Базовий», «Комфортний», «Максимальний HD».

Для тих абонентів, які користуються послугами «Київстар ТБ» тільки на смартфоні, також доступний тариф без додаткової плати «Легкий», у якому в наявності є 57 телеканалів та базова відеотека. На період з 20 березня по 5 квітня в тариф також додані всі 50 новинних та інших телеканалів, доступних у пропозиції оператора, включно з іноземними. Серед них – розважальні Nickelodeon, Spike, Paramount Channel.

«Через епідемію коронавірусу і оголошений загальнонаціональний карантин багато хто змушений працювати віддалено, а діти і школярі − проводити час виключно вдома, − зазначив Павло Рибак, керівник проєкту «Київстар ТБ». − Сподіваємося, що цей непростий період наші користувачі зможуть провести з користю та насолодитись доступом до широкого асортименту якісного та цікавого контенту».

Оператор супутникового телебачення Viasat також пропонує доступ без додаткової оплати до низки дитячих та фільмових телеканалів, незалежно від обраного тарифного пакету. Доступ відкритий на період з 18 березня до 4 квітня. Зокрема, це пакети «Національний» − популярні дитячі канали Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, та фільмові канали TV1000, TV1000 Action та ViP Comedy; «Сімейний» − дитячі Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, а також телеканали, що транслюють останні новинки світового кіно та входять до додаткового пакету «Прем’єр» - VIP Megahit та VIP Premiere; «Престижний» та «Престижний HD» − VIP Megahit та VIP Premiere.

Нагадаємо, ідучи назустріч аудиторії, низка українських ОТТ-сервісів та VOD-платформ на період карантину вирішили надати глядачам доступ до безкоштовного контенту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
44592
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
1491 дн. тому
БРЕХНЯ перелічені канали непоказують. Розвод як завжди.
Андрей
1492 дн. тому
Брехня. В лёгком ничего не появилось.
Петро
1492 дн. тому
Попробуйте якіснe супутникове телебачення . Всього (0,6$) і всі нтв,віасат і українські канали у вас показують.(нтв-0,5$; vip13 -0,45$....)  Віп пакет всього за 1 $. Стабільний якісний недорогий. Вот ссилка  https://zeos.online/?ref=a2111k
Іван
1492 дн. тому
Попробуйте не дороге IPTV.  Всього за 15 грн на місяць. Всі укр канали плюс футболи. Можна і на три дні попробувати за 1,5 грн. Реєструєтеся, проплачуєте на любу суму , купуєте любу кількість днів (мінімум три за 1,50грн).При покупці на 90 днів скидка - 9 %.тобто виходить по 13 грн/місяць. Скачуєте плейлист і все працює. Одна оплата на два телевізори. Плейлист в кінці списка пакетів іптв. Появиться після покупки вибраного  пакету IPTV .Вот ссилка https://www.ipstream.one/reg/58404
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду