StarLightMedia оголосила нові умови співпраці для провайдерів

StarLightMedia оголосила нові умови співпраці для провайдерів

29 Жовтня 2020
2039
29 Жовтня 2020
17:43

StarLightMedia оголосила нові умови співпраці для провайдерів

2039
Медіагрупа StarLightMedia планує розробити програму лояльності для різних провайдерів.
StarLightMedia оголосила нові умови співпраці для провайдерів
StarLightMedia оголосила нові умови співпраці для провайдерів

Про це під час конференції #TIM 2020: Telecom, IT, Media розказав Віталій Сперкач, керівник відділу продажів прав на ретрансляцію Digital & Pay TV StarLightMedia.

На 2021 рік медіагрупа розрахувала підвищення роялті для провайдерів за своєю системою розрахунку. «Цього року ми не будемо заявляти плюси та відсотки. У нас є своя сума розрахунку, вона близька до тих сум, які озвучили колеги та конкуренти по ринку («1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» піднімають ціни на 30%. - ДМ). Цю пропозицію ми відправили всім партнерам. Вона середньоринкова», - сказав Микола Фаєнгольд, виконувач обов’язків керівника дивізіону Digital & Pay TV групи StarLightMedia

За словами Віталія Сперкача, процент інфляції підібраний індивідуально до кожного партнера: «З цього року ми намагаємось підходити зважено до партнерських стосунків та розробити систему лояльності, яка у майбутньому призведе до різних цінових пропозицій для різних категорій (мова не йде про зниженя ціни, а про систему лояльності - уточнили згодом у StarLightMedia). Вона залежатиме від рівня партнерства. Мені здається, що ті партнери, які вже упродовж не одного року йдуть в одному напрямку з нами і всіляко допомагають розвивати галузь, заслуговують на те, щоб отримати програму лояльності від нас».

Також він додав, що ця програма лояльності не залежатиме від розміру платежів, які медіагрупа отримує від провайдера: «Мова йде про наші спільні дії для ринку. Наприклад, боротьба з піратством, андерепортинг. Ми обговорюватимемо це зі всіма партнерами, і вони розумітимуть, від чого вона залежатиме».

Нагадаємо, «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» оголосили про зростання цін на свої канали для провайдерів (роялті) на 2021 рік на 30%. При цьому вони очікують від провайдерів зростання вартості найдешевшого пакету платного ТБ для абонентів до 99 гривень після 1 листопада 2020 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2039
Читайте також
08.12.2020 17:36
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 948
28.10.2020 16:29
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду