detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
29.10.2020 17:43
StarLightMedia оголосила нові умови співпраці для провайдерів
StarLightMedia оголосила нові умови співпраці для провайдерів
Медіагрупа StarLightMedia планує розробити програму лояльності для різних провайдерів.

Про це під час конференції #TIM 2020: Telecom, IT, Media розказав Віталій Сперкач, керівник відділу продажів прав на ретрансляцію Digital & Pay TV StarLightMedia.

На 2021 рік медіагрупа розрахувала підвищення роялті для провайдерів за своєю системою розрахунку. «Цього року ми не будемо заявляти плюси та відсотки. У нас є своя сума розрахунку, вона близька до тих сум, які озвучили колеги та конкуренти по ринку («1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» піднімають ціни на 30%. - ДМ). Цю пропозицію ми відправили всім партнерам. Вона середньоринкова», - сказав Микола Фаєнгольд, виконувач обов’язків керівника дивізіону Digital & Pay TV групи StarLightMedia

За словами Віталія Сперкача, процент інфляції підібраний індивідуально до кожного партнера: «З цього року ми намагаємось підходити зважено до партнерських стосунків та розробити систему лояльності, яка у майбутньому призведе до різних цінових пропозицій для різних категорій (мова не йде про зниженя ціни, а про систему лояльності - уточнили згодом у StarLightMedia). Вона залежатиме від рівня партнерства. Мені здається, що ті партнери, які вже упродовж не одного року йдуть в одному напрямку з нами і всіляко допомагають розвивати галузь, заслуговують на те, щоб отримати програму лояльності від нас».

Також він додав, що ця програма лояльності не залежатиме від розміру платежів, які медіагрупа отримує від провайдера: «Мова йде про наші спільні дії для ринку. Наприклад, боротьба з піратством, андерепортинг. Ми обговорюватимемо це зі всіма партнерами, і вони розумітимуть, від чого вона залежатиме».

Нагадаємо, «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» оголосили про зростання цін на свої канали для провайдерів (роялті) на 2021 рік на 30%. При цьому вони очікують від провайдерів зростання вартості найдешевшого пакету платного ТБ для абонентів до 99 гривень після 1 листопада 2020 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY