«1+1 медіа» поки що не планує кодувати УНІАН

«1+1 медіа» поки що не планує кодувати УНІАН

2 Вересня 2020
2831
2 Вересня 2020
16:49

«1+1 медіа» поки що не планує кодувати УНІАН

2831
Канал змінив формат на інформаційно-аналітичний, а всі мовники подібного формату присутні на відкритому супутнику.
«1+1 медіа» поки що не планує кодувати УНІАН
«1+1 медіа» поки що не планує кодувати УНІАН

Група «1+1 медіа» наразі не планує кодувати телеканал УНІАН. Про це  2 вересня під час пресбранчу сказав СЕО «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

За словами топ-менеджменту групи, після зміни концепції УНІАН став інформаційно-аналітичним каналом, на якому 13 годин на добу транслюються новинні програми. «А зараз усі інформаційні канали у відкритому доступі», - додав Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа».

Попри те, що група запустила УНІАН у HD-якості, для користувачів відкритого супутника він доступний у SD-якості. Так само, як і «1+1 інтернешнл». Таким чином група має можливість зекономити, а також підкреслити цінність своєї пропозиції для платного ринку, де доступна версія в кращій якості.

«На сьогодні канал у HD-якості обходиться на супутнику в 100 тисяч доларів на рік, SD - у 30-40 тисяч доларів на рік», - сказав пан Пахольчук.

Нагадаємо, на початку березня 2020 року «1+1 медіа» запустила тестову відкриту версію інформаційно-аналітичного телеканалу «УНІАН ТБ» на супутнику SES Astra 4А. тоді ж мовник розпочав вносити зміни у програмну концепцію, щоб виключити з наповнення розважальні телевізійні продукти, зосереджуючись виключно на інформаційно-аналітичному мовленні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2831
Читайте також
09.03.2021 15:10
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
7 951
02.11.2020 19:35
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 911
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
JV
1303 дн. тому
та можете кодувати скільки завгодно, все одно вас ніхто не дивиться прапор вам в руки
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду