detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
02.09.2020 16:49
«1+1 медіа» поки що не планує кодувати УНІАН
«1+1 медіа» поки що не планує кодувати УНІАН
Канал змінив формат на інформаційно-аналітичний, а всі мовники подібного формату присутні на відкритому супутнику.

Група «1+1 медіа» наразі не планує кодувати телеканал УНІАН. Про це  2 вересня під час пресбранчу сказав СЕО «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

За словами топ-менеджменту групи, після зміни концепції УНІАН став інформаційно-аналітичним каналом, на якому 13 годин на добу транслюються новинні програми. «А зараз усі інформаційні канали у відкритому доступі», - додав Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа».

Попри те, що група запустила УНІАН у HD-якості, для користувачів відкритого супутника він доступний у SD-якості. Так само, як і «1+1 інтернешнл». Таким чином група має можливість зекономити, а також підкреслити цінність своєї пропозиції для платного ринку, де доступна версія в кращій якості.

«На сьогодні канал у HD-якості обходиться на супутнику в 100 тисяч доларів на рік, SD - у 30-40 тисяч доларів на рік», - сказав пан Пахольчук.

Нагадаємо, на початку березня 2020 року «1+1 медіа» запустила тестову відкриту версію інформаційно-аналітичного телеканалу «УНІАН ТБ» на супутнику SES Astra 4А. тоді ж мовник розпочав вносити зміни у програмну концепцію, щоб виключити з наповнення розважальні телевізійні продукти, зосереджуючись виключно на інформаційно-аналітичному мовленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY