«Радіокомітет» поновив радіодослідження

«Радіокомітет» поновив радіодослідження

4 Серпня 2020
2654
4 Серпня 2020
12:00

«Радіокомітет» поновив радіодослідження

2654
13 липня стартувала третя хвиля дослідження радіослухання, яке проводить на замовлення міжгалузевого індустріального об’єднання «Радіокомітет» дослідницька компанія «Kantar Ukraine».
«Радіокомітет» поновив радіодослідження
«Радіокомітет» поновив радіодослідження

Про це повідомляє пресслужба.

Раніше «Радіокомітет», зважаючи на карантинні заходи, відмінив проведення другої хвилі дослідження  та моніторинг технічного покриття станцій, запланованих на квітень-червень 2020 року.

За словами керівника технічного комітету «Радіокомітету» Віталія Гордузенка, карантин не впливає на слухання радіо. Цей тренд спостерігається останні два тижні у дослідженні радіослухання.

Попередні результати перших тижнів засвідчують, що особливих змін у рейтингу не відбулося, порівняно з першою хвилею 2020 року.

«Раніше карантин вплинув на настрої рекламодавців, які притримували свої інвестиції в рекламу на радіо, але поступово кількість розпроданих рекламних блоків почала зростати», - зазначив Віталій.

Нагадаємо, дослідження RadioResearch проводиться компанією «Kantar Ukraine» методом комп'ютеризованого телефонного опитування слухання за вчорашній день Day after recall CATI (DAR CATI) на замовлення міжгалузевого індустріального об'єднання «Радіокомітет».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду