detector.media
04.08.2020 12:00
«Радіокомітет» поновив радіодослідження
«Радіокомітет» поновив радіодослідження
13 липня стартувала третя хвиля дослідження радіослухання, яке проводить на замовлення міжгалузевого індустріального об’єднання «Радіокомітет» дослідницька компанія «Kantar Ukraine».

Про це повідомляє пресслужба.

Раніше «Радіокомітет», зважаючи на карантинні заходи, відмінив проведення другої хвилі дослідження  та моніторинг технічного покриття станцій, запланованих на квітень-червень 2020 року.

За словами керівника технічного комітету «Радіокомітету» Віталія Гордузенка, карантин не впливає на слухання радіо. Цей тренд спостерігається останні два тижні у дослідженні радіослухання.

Попередні результати перших тижнів засвідчують, що особливих змін у рейтингу не відбулося, порівняно з першою хвилею 2020 року.

«Раніше карантин вплинув на настрої рекламодавців, які притримували свої інвестиції в рекламу на радіо, але поступово кількість розпроданих рекламних блоків почала зростати», - зазначив Віталій.

Нагадаємо, дослідження RadioResearch проводиться компанією «Kantar Ukraine» методом комп'ютеризованого телефонного опитування слухання за вчорашній день Day after recall CATI (DAR CATI) на замовлення міжгалузевого індустріального об'єднання «Радіокомітет».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY