У Білій Церкві почав мовити окремий кабельний канал «Еспресо»

У Білій Церкві почав мовити окремий кабельний канал «Еспресо»

24 Липня 2020
4389
24 Липня 2020
16:15

У Білій Церкві почав мовити окремий кабельний канал «Еспресо»

4389
Канал також працює як кореспондентський пункт «Еспресо».
У Білій Церкві почав мовити окремий кабельний канал «Еспресо»
У Білій Церкві почав мовити окремий кабельний канал «Еспресо»

У липні 2020 року почав мовити телеканал «Біла Церква – Еспресо», 17 липня відбувся перший прямий ефір. Про це 24 липня повідомив канал «Еспресо».

«Відкриття нового телеканалу "Еспресо в Білій Церкві" – це визначна подія для нашого міста. Віднині жителі Білої Церкви матимуть можливість отримувати інформацію з перших джерел», – сказала головна редакторка «Біла Церква – Еспресо» Катерина Головіна

Директор із маркетингу телеканалу «Еспресо» Микола Типусяк повідомив «Детектору медіа», що ліцензію на мовлення в кабельних мережах Білової Церкви ТОВ «Голдбері» отримало ще минулого року. «Цифру поки не планує – це ж додаткові витрати. Поки плануємо лише в кабельних мережах», – уточнив він.

Канал «Біла Церква – Еспресо» на даний момент доступний для абонентів кабельної мережі «Рось-телеком».

Штат редакції налічує зараз шість працівників. Вони готують три програми: «Головні новини Білої Церкви» (щодня, о 18:00), «Деталі дня» (інтерв’ю) та «Погляд Білої Церкви» (думки мешканців міста про актуальні події із життя країни). Пан Типусяк додав, що кількість програм збільшувати поки не планують: «По кількості поки ми плануємо освоїти цей об’єм якісного інформаційного мовлення». Водночас він не відкидає можливості щодо зміни наповнення.

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглядала заяву ТОВ «Голдберрі», юридичної особи телеканалу «Еспресо», про видачу ліцензії на кабельне мовлення в Кременчуці та Горішніх Плавнях Полтавської області для телеканалу з назвою «Е Кременчук». Члени Нацради одноголосно вирішили відкласти питання.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4389
Читайте також
28.12.2019 10:01
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
8 007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду