detector.media
24.07.2020 16:15
У Білій Церкві почав мовити окремий кабельний канал «Еспресо»
У Білій Церкві почав мовити окремий кабельний канал «Еспресо»
Канал також працює як кореспондентський пункт «Еспресо».

У липні 2020 року почав мовити телеканал «Біла Церква – Еспресо», 17 липня відбувся перший прямий ефір. Про це 24 липня повідомив канал «Еспресо».

«Відкриття нового телеканалу "Еспресо в Білій Церкві" – це визначна подія для нашого міста. Віднині жителі Білої Церкви матимуть можливість отримувати інформацію з перших джерел», – сказала головна редакторка «Біла Церква – Еспресо» Катерина Головіна

Директор із маркетингу телеканалу «Еспресо» Микола Типусяк повідомив «Детектору медіа», що ліцензію на мовлення в кабельних мережах Білової Церкви ТОВ «Голдбері» отримало ще минулого року. «Цифру поки не планує – це ж додаткові витрати. Поки плануємо лише в кабельних мережах», – уточнив він.

Канал «Біла Церква – Еспресо» на даний момент доступний для абонентів кабельної мережі «Рось-телеком».

Штат редакції налічує зараз шість працівників. Вони готують три програми: «Головні новини Білої Церкви» (щодня, о 18:00), «Деталі дня» (інтерв’ю) та «Погляд Білої Церкви» (думки мешканців міста про актуальні події із життя країни). Пан Типусяк додав, що кількість програм збільшувати поки не планують: «По кількості поки ми плануємо освоїти цей об’єм якісного інформаційного мовлення». Водночас він не відкидає можливості щодо зміни наповнення.

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглядала заяву ТОВ «Голдберрі», юридичної особи телеканалу «Еспресо», про видачу ліцензії на кабельне мовлення в Кременчуці та Горішніх Плавнях Полтавської області для телеканалу з назвою «Е Кременчук». Члени Нацради одноголосно вирішили відкласти питання.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY