detector.media
10.07.2020 11:32
Liga.Life, Wonderzine, «Главком» та LB.ua відкрили низку вакансії
Liga.Life, Wonderzine, «Главком» та LB.ua відкрили низку вакансії
Видання шукають репортерів, журналістів, редакторів та перекладачів.

Проєкт Liga.Life шукає редактора та журналіста, «здатних і охочих писати про те, як нам ставати вмотивованішими, здоровішими, спортивнішими». Вимоги: знання англійської на рівні, достатньому для читання та перекладу англомовних матеріалів; готовність шукати нові формати й чітко дотримуватися дедлайнів. Робоча мова – українська. Резюме надсилати на адресу irynaandreytsiv@gmail.com. «Листи без теми, елементарного привітання і вказування, на яку вакансію – редактора або журналіста – ви подаєтеся, розглядати не буду. У фейсбук не пишіть, бо гублю страшно тут листи», – попередила керівниця Liga.Life Ірина Андрейців.

Видання «Wonderzine Україна» шукає редактора стрічки новин. Обов'язки: відстежувати інфоприводи, які відповідають повістці видання; писати новини та короткі формати на кшталт «На кого підписатися» та «Вішлист»; публікувати свої матеріали на платформах «Wonderzine Україна» в соціальних мережах. Кандидати мають пройти тестове завдання, резюме та приклади своїх текстів надсилати на адресу editor@wonderzine.com.ua.

Інформаційно-аналітичне агентство «Главком» шукає випускового редактора. Обов'язки: наповнення сайту актуальним та цікавим контентом: верстка редакційних матеріалів та інтерв'ю; думки політиків, громадських активістів, експертів; висвітлення подій дня в Україні та світі (фото- та відеорепортажі). Податися на вакансію можна тут.

Інтернет-видання LB.ua відкрило вакансії репортерів, редакторка соцмереж та перекладачів з української на російську. Резюме на посаду перекладача надсилати керівниці новинної стрічки Ірині Лісогор на адресу iri.lysogor@gmail.com. Щодо вакансії репортера писати в Facebook шефредакторці видання Соні Кошкіній або головному редактору Олегу Базару. Резюме на посаду редакторка соцмереж надсилати eli.remito@gmail.com.  

Фото: Wonderzine / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY