Журнал НВ відновив вихід паперової версії

Журнал НВ відновив вихід паперової версії

12 Травня 2020
2135
12 Травня 2020
19:37

Журнал НВ відновив вихід паперової версії

2135
У березні журнал призупинив випуск друкованої версії через карантин.
Журнал НВ відновив вихід паперової версії
Журнал НВ відновив вихід паперової версії

У травні передплатники повідомляють, що знову почали отримувати друкований журнал поштою. Зокрема, випуск від 30 квітня «Як пандемія змінить наш світ».

«Повертаємося до друку з спільним проектом з британським The Economist. Журналісти НВ і The Economist досліджують, як епідемія вплине на цінності бізнесу, геополітику, церкву і людей. Глобальний погляд. Це єдиний друкований номер, що ми зважилися випустити під час епідемії. Наступний випустимо після травневих», - написав головний редактор НВ Віталій Сич у Facebook 30 квітня.

На час карантину журнал продовжував щотижня виходити в електронному вигляді, також вже вийшов випуск від 7 травня. 

Нагадаємо, 25 лютого 2020 року видання НВ запровадило платний доступ до частини свого контенту на сайті (так званий paywall). Рік передплати коштував 469 грн.

Через карантин журнал тимчасово перестав виходити у паперовому вигляді. Усім передплатникам, які не могли отримати друковану версію, відкрили за 1 грн доступ до платного контенту на сайті.

24 березня НВ повідомило, що надаватиме доступ до платного контенту всім за 1 грн на час карантину. А ті, хто заплатили одразу за рік - отримають продовження дії підписки на термін карантину.

За два місяці передплатниками сайту стали понад 10 тисяч людей.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2135
Читайте також
18.06.2020 18:10
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 923
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду