detector.media
12.05.2020 19:37
Журнал НВ відновив вихід паперової версії
Журнал НВ відновив вихід паперової версії
У березні журнал призупинив випуск друкованої версії через карантин.

У травні передплатники повідомляють, що знову почали отримувати друкований журнал поштою. Зокрема, випуск від 30 квітня «Як пандемія змінить наш світ».

«Повертаємося до друку з спільним проектом з британським The Economist. Журналісти НВ і The Economist досліджують, як епідемія вплине на цінності бізнесу, геополітику, церкву і людей. Глобальний погляд. Це єдиний друкований номер, що ми зважилися випустити під час епідемії. Наступний випустимо після травневих», - написав головний редактор НВ Віталій Сич у Facebook 30 квітня.

На час карантину журнал продовжував щотижня виходити в електронному вигляді, також вже вийшов випуск від 7 травня. 

Нагадаємо, 25 лютого 2020 року видання НВ запровадило платний доступ до частини свого контенту на сайті (так званий paywall). Рік передплати коштував 469 грн.

Через карантин журнал тимчасово перестав виходити у паперовому вигляді. Усім передплатникам, які не могли отримати друковану версію, відкрили за 1 грн доступ до платного контенту на сайті.

24 березня НВ повідомило, що надаватиме доступ до платного контенту всім за 1 грн на час карантину. А ті, хто заплатили одразу за рік - отримають продовження дії підписки на термін карантину.

За два місяці передплатниками сайту стали понад 10 тисяч людей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY