НВ запускає проєкт «Жіночі історії»

НВ запускає проєкт «Жіночі історії»

10 Червня 2020
1395

НВ запускає проєкт «Жіночі історії»

1395
Проєкт триватиме шість місяців.
НВ запускає проєкт «Жіночі історії»
НВ запускає проєкт «Жіночі історії»

Видання НВ запускає проєкт «Жіночі історії», у рамках якого висвітлюватиме різні аспекти життя українських жінок. Про це видання повідомило 10 червня на сайті.

У проєкті говоритимуть про проблеми рівноправ'я та рівних можливостей з чоловіками, дискримінації та сексизму в різних сферах тощо.

«НВ пропонує читачам долучитися до опитування, яке допоможе точно визначити цікаві для вас теми, оскільки для видання важливо створювати корисний контент. Кожен, хто відповість на питання, протягом півроку щотижня отримуватиме на електронну адресу спеціальну розсилку, яка вручну збиратиметься редакторами: статті, інтерв'ю та подкасти, створені журналістами НВ спеціально для проєкту "Жіночі історії"», – йдеться в повідомленні.

Крім того, серед респондентів розіграють 10 брендованих продуктів НВ на тему гендерної рівності.

«Медійна програма в Україні» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Нагадаємо, 25 лютого 2020 року видання НВ запровадило платний доступ до частини свого контенту на сайті (так званий paywall). Рік передплати коштував 469 грн.

24 березня НВ повідомило, що надаватиме доступ до платного контенту за 1 грн на час карантину. А ті, хто заплатили одразу за рік - отримають продовження дії підписки на термін карантину. За два місяці передплатниками сайту стали понад 10 тисяч людей.

Фото: НВ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1395
Читайте також
18.06.2020 18:10
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду