Ексдиректорка комунальної «ТРК "Рудана"» перейшла на «ДніпроTV»

Ексдиректорка комунальної «ТРК "Рудана"» перейшла на «ДніпроTV»

24 Квітня 2020
1910
24 Квітня 2020
13:45

Ексдиректорка комунальної «ТРК "Рудана"» перейшла на «ДніпроTV»

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1910
Колишня директорка муніципального КП «ТРК "Рудана"» Наталія Власова перейшла працювати на дніпровський муніципальний телеканал «ДніпроTV» (комунальне підприємство «Дніпровська міська студія телебачення» Дніпровської міської ради). Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».
Ексдиректорка комунальної «ТРК "Рудана"» перейшла на «ДніпроTV»
Ексдиректорка комунальної «ТРК "Рудана"» перейшла на «ДніпроTV»

Наталія Власова також анонсувала запуск своєї нової програми на «ДніпроTV». Вона називатиметься «Не сегодня». Точної дати виходу проєкту наразі не називають. В анонсі ведуча говорить«Они считают, что всех нас сделали вместе, что удастся скрыть договорняки и схемы… Не сегодня».

Вона розповіла, що програму створюють працівники «ДніпроTV». «По формату расскажу, но не сегодня», – додала вона.

Нова директорка каналу «ДніпроТV» Наталією Корсковою підтвердила «Детектору медіа», що пані Власова є авторкою і ведучою проєкту.

Нагадаємо, на початку лютого 2020 року стало відомо, що з дніпровського муніципального телеканалу «ДніпроTV» (комунальне підприємство «Дніпровська міська студія телебачення» Дніпровської міської ради) звільнилися ведучі Олена Каліновська та Анастасія Ковальова

Тоді ж три джерела «Детектора медіа», не пов’язаних між собою, повідомили, що на муніципальному телеканалі «ДніпроTV» відбувається зміна керівництва, а також переформатування у зв’язку з підготовкою мера Дніпра Бориса Філатова до місцевих виборів.  За даними джерел, новою очільницею телеканалу мала стати Наталія Власова, яка тоді обіймала посаду генеральної директорки криворізької комунальної телерадіокомпанії «Рудана». 

Наталія Власова не підтвердила інформацію про свою роботу на «ДніпроTV». Юрій Христьян, своєю чергою, повідомив, що станом на 11 лютого лишається директором каналу «ДніпроTV». 26 лютого депутати Криворізької міськради звільнили Наталю Власову з посади очільниці комунальної телерадіокомпанії «Рудана». 

Попри це, 2 березня директоркою дніпровського муніципального телеканалу «ДніпроTV» стала Наталія Корскова, яка замінила на посаді Юрія Христьяна.

 Фото: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1910
Читайте також
24.04.2020 15:03
Софія Скиба
«Детектор медіа»
3 136
12.03.2020 17:49
Софія Скиба
«Детектор медіа»
2 986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду