У каналу «ДніпроTV» змінився очільник

У каналу «ДніпроTV» змінився очільник

12 Березня 2020
2986
12 Березня 2020
17:49

У каналу «ДніпроTV» змінився очільник

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
2986
Директоркою дніпровського муніципального телеканалу «ДніпроTV» (комунальне підприємство «Дніпровська міська студія телебачення» Дніпровської міської ради) з 2 березня стала Наталія Корскова, яка замінила на посаді Юрія Христьяна.
У каналу «ДніпроTV» змінився очільник
У каналу «ДніпроTV» змінився очільник

Про це повідомив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

На фото Наталія Корскова / ІРТ

Наказ про її призначення підписав мер Дніпра Борис Філатов. Заяву про прийняття на посаду директорки Наталія Корскова написала сама 28 лютого 2020 року.

Комунальне підприємство «Дніпровська міська студія телебачення» із 2017 року очолював Юрій Христьян. На сайті каналу інформацію про директора ще не змінили. Юрій Христьян залишився працювати в КП на посаді заступника директора по технічним питанням.

Наталія Корскова раніше працювала на кількох місцевих каналах – зокрема, на ІРТ. У декларації директорка КП вказала зарплату на попередньому місці роботи (телерадіокомпанія «ІРТ») за 2019 рік – 50 085 гривень.

На питання «Детектора медіа» про зміни, які чекають канал у зв'язку із її призначенням на посаду, Наталія Корскова не відповіла, посилаючись на те, що знаходиться на лікарняному. Вона додала, що через кілька тиждень зможе сказати, скільки працівників пішли із КП з початку року. На питання про інші ймовірні кадрові зміни пані Корскова теж не відповіла.

За інформацією місцевих медійників, вона займатиме офіційну посаду директора КП, але рішення щодо редакційної політики може приймати Наталія Власова.

Два незалежні один від одного джерела називають нещодавно звільнену із КП «ТРК "Рудана"» Наталію Власову тіньовою директоркою каналу, який працює на так зване «висвітлення діяльності» міської влади на чолі із Борисом Філатовим. Кадрову перестановку пов’язують із прийдешніми місцевими виборами. У приміщенні, у якому в Дніпрі знаходиться телеканал, уже планується реконструкція студії.

Нагадаємо, на початку лютого 2020 року стало відомо, що з дніпровського муніципального телеканалу «ДніпроTV» (комунальне підприємство «Дніпровська міська студія телебачення» Дніпровської міської ради) звільнилися ведучі Олена Каліновська та Анастасія Ковальова

Тоді ж три джерела «Детектора медіа», не пов’язаних між собою, повідомили, що на муніципальному телеканалі «ДніпроTV» відбувається зміна керівництва, а також переформатування у зв’язку з підготовкою мера Дніпра Бориса Філатова до місцевих виборів.  За даними джерел, новою очільницею телеканалу мала стати Наталія Власова, яка тоді обіймала посаду генеральної директорки криворізької комунальної телерадіокомпанії «Рудана». 

Наталія Власова не підтвердила інформацію про свою роботу на «ДніпроTV». Юрій Христьян, своєю чергою, повідомив, що станом на 11 лютого лишається директором каналу «ДніпроTV».

Фото: ДніпроTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2986
Читайте також
24.04.2020 15:03
Софія Скиба
«Детектор медіа»
3 136
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду