detector.media
17.03.2020 16:33
Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин
Megogo збільшив бібліотеку безкоштовних фільмів через карантин
У зв’язку з періодом карантину медіасервіс Megogo поповнив бібліотеку безкоштовного контенту.

Про це повідомляє пресслужба сервісу.

Megogo додав у неї ще близько 100 фільмів. Як і раніше, безкоштовний контент можуть переглядати навіть не зареєстровані користувачі на усіх платформах, зокрема, й на веб-версії та додатках на Smart TV та смартфонах. 

Серед 100 нових безкоштовних фільмів: драма «Мисливець з Уолл-стріт», бойовик «Загублене місто Z», фантастика «Хмарний атлас», мюзикл «Хоч раз в житті» та багато інших американських та європейських стрічок. Більшість контенту має сурдопереклад для можливості переглянути користувачам із вадами слуху, а також – тифлокоментарі для людей із вадами зору. 

Загалом  у бібліотеці Megogo понад 10 000 одиниць безкоштовного контенту, із них понад 4500 фільмів та 1500 мультфільмів. До переліку безкоштовних фільмів, що доступні користувачам Megogo вже досить тривалий час, входят і такі новинки: історія, заснована на реальних подіях «Готель Мумбаї», пригодницька драма «Арктика», детектив із Блейк Лайвлі «Проста послуга» та інші кінохіти.

Окрім цього на медіасервісі за передплатою досупні фільми про епідемії. Серед них і стрічка Стівена Содерберга «Зараза», який зараз став одним з найпопулярніших фільмів в онлайн-каталогах. Стрічка вийшла у прокат у 2011 році, але не стала блокбастером. Але зараз, як пише ВВС, «Зараза» увійшла до списку найчастіше завантажуваних стрічок американського iTunes Store, а в «Google кількість пошукових запитів, що містять назву фільму, б'є усі рекорди».

«Якщо у грудні, коли ми вперше почули про появу нового коронавірусу в Китаї, в каталозі студії Warner Bros. фільм посідав лише 270 місце за популярністю, то тепер «Зараза» поступається лише «Гаррі Поттеру», - пише видання.

Нагадаємо, з 12 березня через карантин у столиці почали закриватися кінотеатри та скасовуватись прем’єри.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY