«Ланет» підвищує тарифи на телевізійні пакети

«Ланет» підвищує тарифи на телевізійні пакети

6 Березня 2020
4159
6 Березня 2020
15:59

«Ланет» підвищує тарифи на телевізійні пакети

4159
Вартість найдешевшого – 97 грн.
«Ланет» підвищує тарифи на телевізійні пакети
«Ланет» підвищує тарифи на телевізійні пакети

З 1 квітня провайдер «Ланет» підвищує тарифи. Про це йдеться на сайті провайдера.

Підвищення вартості торкнеться як послуг інтернет, так і телебачення. Зокрема,  вартість кабельних  та IPTV пакетів буде такою: кабельного пакету «Core+»/«Core» – 97 грн, «Baza+» /«Baza» – 147 грн, «Prime+»\«Prime» – 197 грн.

Також провайдер повідомляє, що абоненти, які користуються послугою інтернет і кабельним ТВ-пакетом «Core+» або IPTV-пакетом «Core», будуть переведені на тариф «MIX» вартістю 299 грн/30 дн.

Абонентів, які користувались послугами інтернету та пакету «Baza+»/«Baza» переведуть на тариф «MIX» вартістю 346 грн/30 дн. А користувачі інтернету та телевізійних пакетів «Prime+»/«Prime» переведуть на тариф «LUX» вартістю 399 грн/30 дн.

Нагадаємо, наприкінці 2019 року «Тріолан» підвищив тарифи та змінив склад пакету каналів. Медіагрупи поставили провайдерам планку вартості послуг за телебачення  – найдешевший пакет для абонента має коштувати не менше 80 гривень.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4159
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду