detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
20.02.2020 17:41
Канал і радіо «Київ» переїжджають з Хрещатика на Глибочицьку
Канал і радіо «Київ» переїжджають з Хрещатика на Глибочицьку
Канал просить міську владу відремонтувати дорогу біля нового приміщення.

Телеканал і радіо «Київ» переїжджають у нове приміщення. Про це «Детектору медіа» повідомили в пресслужбі мовників.

Телеканал і радіостанція розмістяться у триповерховій будівлі за адресою: вулиця Глибочицька, 17-М. Переїзд триватиме кілька тижнів. Керівництво каналу, бухгалтерія та відділ кадрів уже переїхали.

У новій будівлі будуть дві телестудії та одна радіостудія. Вже з наступного тижня з нової студії виходитимуть в ефір телепроєкти «Панорама», «60 хвилин», «Сьогодні в світі». Останньою до нового офісу переїде редакція новин СТН.

Раніше мовники працювали в будівлі за адресою: вулиця Хрещатик, 5-В.

Виконавчий продюсер телеканалу «Київ» Юрій Лященко запевняє, що переїхав першим, щоб показати приклад колегам: «Усі тримаються за приміщення на Хрещатику. Але там будівля вже давно в аварійному стані, відключена від опалення. До того ж, цегла скоро почне падати на голову». За його словами, через обмаль місця канал не міг нормально розвиватись. А зараз матиме більше можливостей.

Однак, за інформацією пресслужби, біля нового приміщення дірява дорога. Тому канал попросив місцеву владу її заасфальтувати.

Нагадаємо, у лютому-березні на телеканалі «Київ» стартує новий сезон, у якому канал запускає проєкти «Ранок по-київськи», «КиївLeaks», «Світські хроніки. Вікенд».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY