«Рада» отримала дозволи на тимчасове мовлення

«Рада» отримала дозволи на тимчасове мовлення

20 Лютого 2020
2754
20 Лютого 2020
12:52

«Рада» отримала дозволи на тимчасове мовлення

2754
20 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала парламентському телеканалу «Рада» дозволи на тимчасове мовлення.
«Рада» отримала дозволи на тимчасове мовлення
«Рада» отримала дозволи на тимчасове мовлення

Дозволи видано на тимчасове мовлення в містах Волноваха, Гірник, Краматорськ Донецької області, Бахмутівка, Комишуваха, Марківка, Підгорівка, Широке Луганської області, Скадовськ, Чаплинка, Чонгар Херсонської області.

Член Нацради Сергій Костинський повідомив, що «Рада» мовитиме в мережі цифрового ефірного телебачення Концерну РРТ з 11 передавачів, наданих Україні США в рамках проекту міжнародної технічної допомоги. Передавачі вже встановлено, мовлення розпочнеться 1 березня.

Нагадаємо, раніше планувалося, що в цій мережі мовитимуть 15 телеканалів: суспільні «UA: Перший», «UA: Донбас», «UA: Крим», «UA: Херсон», «UA: Культура», державний канал іномовлення UATV, а також приватні телеканали ICTV, СТБ, «1+1», «2+2», FilmUADrama, «Сонце», ATR і «ПравдаТУТ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2754
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду