detector.media
12.02.2020 11:29
«Воля» включила у свої пакети «Футбол 3»
«Воля» включила у свої пакети «Футбол 3»
Провайдер «Воля» починає ретранслювати новий спортивний телеканал «Футбол 3».

Про це повідомляє пресслужба компанії.

HD-версія каналу буде включена в усі тарифні плани цифрового і інтерактивного телебачення.

«Ми є правовласниками найяскравіших турнірів Старого Світу - Ліги чемпіонів і Ліги Європи, Євро-2020, а також цілого ряду європейських ліг, серед яких чемпіонати Іспанії, Італії, Німеччини, Франції, Бельгії та Нідерландів. Підключайтеся і дивіться найяскравіші матчі на телеканалах Футбол», - зазначив директор каналів «Футбол» Олександр Денисов.

«Футбол 3», за інформацією пресслужби, транслюватиме провідних чемпіонатів Європи та світу.

«Кожен десятий абонент «Воля» дивиться спортивні трансляції», - зазначила  директор з маркетингу «Волі» Сандра Крауіня. При цьому, за її словами 70% абонентів віддають перевагу футбольним телеканалам ніж іншим спортивним каналам: «Незаперечний фаворит телеперегляду - живі матчі. Звичайно українці здебільшого підтримують «свої» клуби - 6 матчів з рідними українськими командами генерують майже половину всіх переглядів (46%). А улюблені команди наших футбольних фанатів - «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк) і «Олександрія».

Нагадаємо, канали «Футбол 1» та «Футбол 2» у цьому році розповсюджуватимуться лише за передплатою на платформах «Медіа Групи Україна» та її партнерів (Oll.tv, Xtra.tv, ВОЛЯ, Vega, Укртелеком, Київстар та Vodafone).

У 2018 році канали «Футбол» разом з «Волею» спільно перемогли в тендері УЄФА й отримали права на трансляцію всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи сезонів 2018-2021 років.

Фото: пресслужба «Волі»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY