Сервіс Oll.tv зазнав технічного збою

Сервіс Oll.tv зазнав технічного збою

4 Лютого 2020
4504
4 Лютого 2020
10:35

Сервіс Oll.tv зазнав технічного збою

4504
Увечері 3 лютого виникли проблеми з наданням сервісу інтернет-телебачення Oll.tv. Компанія обіцяє відновити роботу сервісу до вечора 4 лютого.
Сервіс Oll.tv зазнав технічного збою
Сервіс Oll.tv зазнав технічного збою

3 лютого близько 17:40 надання сервісів Oll.tv було припинено з технічних причин. Про це «Детектору медіа» повідомила пресслужба «Медіа Групи Україна», до складу якої входить сервіс.

Проблеми виникли у процесі робіт з модернізації та розширення обладнання, пояснили в компанії: «На одному з ключових комунікаційних елементів платформи ми зіткнулися зі складнощами при запуску програмного забезпечення».

Компанія обіцяє відновити роботу сервісу до вечора 4 лютого.

«Усього кілька тижнів залишилося до планового перезапуску платформи у більш потужній і відмовостійкій конфігурації. Ми приносимо свої вибачення нашим абонентам за цей неприємний інцидент і обов'язково зробимо все можливе, щоб компенсувати можливі незручності приємними бонусами», - заявив Борис Данилов, директор компанії Digital Screens (Oll.tv).

Нагадаємо, «Медіа Група Україна» планувала поліпшити якість надання послуги Oll.tv і збільшити його потужність у чотири рази, щоб платформа не давала збоїв під час трансляції футбольних матчів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4504
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Edw
1519 дн. тому
shara.club/reg-202140.html покупайте IPTV за 15 грн в месяц... работает отлично, сам пользуюсь уже пол года
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду