detector.media
04.02.2020 10:35
Сервіс Oll.tv зазнав технічного збою
Сервіс Oll.tv зазнав технічного збою
Увечері 3 лютого виникли проблеми з наданням сервісу інтернет-телебачення Oll.tv. Компанія обіцяє відновити роботу сервісу до вечора 4 лютого.

3 лютого близько 17:40 надання сервісів Oll.tv було припинено з технічних причин. Про це «Детектору медіа» повідомила пресслужба «Медіа Групи Україна», до складу якої входить сервіс.

Проблеми виникли у процесі робіт з модернізації та розширення обладнання, пояснили в компанії: «На одному з ключових комунікаційних елементів платформи ми зіткнулися зі складнощами при запуску програмного забезпечення».

Компанія обіцяє відновити роботу сервісу до вечора 4 лютого.

«Усього кілька тижнів залишилося до планового перезапуску платформи у більш потужній і відмовостійкій конфігурації. Ми приносимо свої вибачення нашим абонентам за цей неприємний інцидент і обов'язково зробимо все можливе, щоб компенсувати можливі незручності приємними бонусами», - заявив Борис Данилов, директор компанії Digital Screens (Oll.tv).

Нагадаємо, «Медіа Група Україна» планувала поліпшити якість надання послуги Oll.tv і збільшити його потужність у чотири рази, щоб платформа не давала збоїв під час трансляції футбольних матчів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY