Компанія Фірташа заперечила зміни в управлінні  та менеджменті групи «Інтер»

Компанія Фірташа заперечила зміни в управлінні та менеджменті групи «Інтер»

24 Січня 2020
2909
24 Січня 2020
15:27

Компанія Фірташа заперечила зміни в управлінні та менеджменті групи «Інтер»

2909
У компанії Дмитра Фірташа Group DF заперечили інформацію щодо зміни системи управління та керівництва Inter Media Group.
Компанія Фірташа заперечила зміни в управлінні  та менеджменті групи «Інтер»
Компанія Фірташа заперечила зміни в управлінні  та менеджменті групи «Інтер»

Про це «Детектору медіа» повідомив Олег Арестархов, керівник з комунікацій Group DF.

«Ні структура власності, ні керівництво, ні система управління Inter Media Group не змінилися», - сказав пан Арестархов, коментуючи інформацію про можливі зміни в складі управління групи.

Нагадаємо, видання «Телекритика» з посиланням на власне джерело написало, що олігарх Валерій Хорошковський може забрати в Дмитра Фірташа у своє управління телехолдинг Inter Media Group. За інформацією видання, 21 січня у Відні, де перебуває основний акціонер групи Дмитро Фірташ, нібито вирішувалося питання перебування на посаді нинішнього керівника групи − Ганни Безлюдної.

Джерело «Детектора медіа» з «Інтера», каже, що в групі відбуваються зміни. Зокрема, розформовано студію «07 продакшн», а всіх її співробітників перевели в компанію «Інтер Профі». Головний редактор «Інтера» Антон Нікітін цю інформацію не підтвердив і не спростував, зазначивши, що не займається цими питаннями, і порадив звертатись у прес-службу.

Інше джерело «Детектора медіа» з «Інтера» припустило, що Валерій Хорошковський забирає групу в управління, щоб не дати змогу одному з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» і куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку придбати групу.

Нагадаємо, у липні 2019 року група компаній Дмитра Фірташа Group DF спростувала чутки про нібито продаж ним своєї частки в телеканалі «Інтер». Раніше в Telegram-каналі «Українського Інституту аналізу та менеджменту політики» з’явилося повідомлення про те, що Віктор Медведчук нібито купив у Дмитра Фірташа 80% акцій телеканалу «Інтер». Цю інформацію поширила низка ЗМІ.

Прес-служба Віктора Медведчука також спростувала інформацію про купівлю ним каналу «Інтер» або частки в ньому, зазначивши, що не має планів стосовно реалізації відповідної угоди.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2909
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду