detector.media
24.01.2020 15:27
Компанія Фірташа заперечила зміни в управлінні та менеджменті групи «Інтер»
Компанія Фірташа заперечила зміни в управлінні  та менеджменті групи «Інтер»
У компанії Дмитра Фірташа Group DF заперечили інформацію щодо зміни системи управління та керівництва Inter Media Group.

Про це «Детектору медіа» повідомив Олег Арестархов, керівник з комунікацій Group DF.

«Ні структура власності, ні керівництво, ні система управління Inter Media Group не змінилися», - сказав пан Арестархов, коментуючи інформацію про можливі зміни в складі управління групи.

Нагадаємо, видання «Телекритика» з посиланням на власне джерело написало, що олігарх Валерій Хорошковський може забрати в Дмитра Фірташа у своє управління телехолдинг Inter Media Group. За інформацією видання, 21 січня у Відні, де перебуває основний акціонер групи Дмитро Фірташ, нібито вирішувалося питання перебування на посаді нинішнього керівника групи − Ганни Безлюдної.

Джерело «Детектора медіа» з «Інтера», каже, що в групі відбуваються зміни. Зокрема, розформовано студію «07 продакшн», а всіх її співробітників перевели в компанію «Інтер Профі». Головний редактор «Інтера» Антон Нікітін цю інформацію не підтвердив і не спростував, зазначивши, що не займається цими питаннями, і порадив звертатись у прес-службу.

Інше джерело «Детектора медіа» з «Інтера» припустило, що Валерій Хорошковський забирає групу в управління, щоб не дати змогу одному з лідерів партії «Опозиційна платформа – За життя» і куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку придбати групу.

Нагадаємо, у липні 2019 року група компаній Дмитра Фірташа Group DF спростувала чутки про нібито продаж ним своєї частки в телеканалі «Інтер». Раніше в Telegram-каналі «Українського Інституту аналізу та менеджменту політики» з’явилося повідомлення про те, що Віктор Медведчук нібито купив у Дмитра Фірташа 80% акцій телеканалу «Інтер». Цю інформацію поширила низка ЗМІ.

Прес-служба Віктора Медведчука також спростувала інформацію про купівлю ним каналу «Інтер» або частки в ньому, зазначивши, що не має планів стосовно реалізації відповідної угоди.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY