detector.media
17.12.2019 17:33
«Воля» тестує новий бренд – ЗМІ (Доповнено)
«Воля» тестує новий бренд – ЗМІ (Доповнено)
Injoy позиціонується як локальний інтернет-провайдер у Дніпрі.

Провайдер «Воля» тестує новий бренд - Injoy. Про це повідомляє Liga.Tech.

Injoy зараз позиціонується як локальний інтернет-провайдер в Дніпрі, який поєднав послуги домашнього і мобільного інтернету. На його сайті немає посилань на компанію «Воля», але є публічний договір, де зазначено, що ця ж компанія є провайдером.

За даними Укрпатенту, провайдер отримав реєстрацію двох нових ТМ #injoy. У зв'язку з тим, що у «Волі» немає своєї мобільної мережі, її партнером у проекті виступає lifecell.

Injoy пропонує декілька тарифів, які подібні до пропозиції від «Волі» і lifecell: у базовому є лише дротовий інтернет (вартість 109 грн), тариф доповнений мобільним інтернетом (129 грн), а топовий має ще послугу телебачення IPTV (149 грн).

Керуючий партнер консалтингової групи E&C Анатолій Фроленков вважає, що проект Injoy - це, скоріше, вивід нового бренду на ринок. Пан Фроленков називає проект віртуальним мобільно-фіксованим оператором. Як вважає екс-директор «Тріолану» Вадим Сидоренко, інший бренд дозволяє більш вільно спробувати щось нове: набір послуг (у даному прикладі - мобільність), позиціонування, тарифи.

«Мабуть, "Воля" хоче поекспериментувати і виділити цей сегмент для продажів пакета з потрійною послугою: домашній інтернет, фіксований і телебачення. І відмежуватись від поточного бренду. "Воля" - дуже сильний бренд. Але зі своєю історією», - зазначив Анатолій Фроленков.

У прес-службі «Волі» «Детектор медіа» повідомили, що компанія працює з брендом Injoy на партнерських засадах та надає у користування мережу в одному місті України. «Поки що проект реалізується тільки у Дніпрі. Появи його в інших містах найближчим часом не розглядаємо», - повідомили у компанії.

Нагадаємо, «1+1 медіа» та «Київстар» об’єднують свій спільний проєкт «Домашнє телебачення», а також мультимедійний продукт Kyivstar Go TV на одній платформі «Київстар ТБ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY