Канал М1 вступив до новоствореної Всеукраїнської асоціації музичних подій

Канал М1 вступив до новоствореної Всеукраїнської асоціації музичних подій

28 Листопада 2019
4472
28 Листопада 2019
15:59

Канал М1 вступив до новоствореної Всеукраїнської асоціації музичних подій

4472
В Україні створили Всеукраїнську асоціацію музичних подій (ВАМП), її керівником обрали Олександра Санченка, директор з урядових відносин та корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend.
Канал М1 вступив до новоствореної Всеукраїнської асоціації музичних подій
Канал М1 вступив до новоствореної Всеукраїнської асоціації музичних подій

Про це 28 листопада повідомив співвласник каналу М1 Микола Баграєв на своїй сторінці в Facebook.

«Вчора взяв участь в зборах ініціативної групи по створенню Всеукраїнської асоціації музичних подій. До ініціативної групи увійшли такі організації як Atlas Weekend, Virus Music, Jazz Koktebel, Файне Місто, Respublica, Антитіла, Z-Games, Pop Corn CA, Mozgi Group, PMK, Gastroli, RadioDay. Від нашого холдингу в асоціацію вступили «Таврійські Ігри» (як організатор фестивалю "Чорноморські Ігри" і низки інших івентів) і М1 (як організатор премії M1 Music Awards)», – розповів він.

На зборах учасники обговорили статут Асоціації, визначили цілі й завдання та висловилися про своє бачення принципів роботи. На думку пана Баграєва, головними завданнями Асоціації є лобіювання інтересів української музичної індустрії в різних інституціях, підвищення організаційного рівня заходів та поліпшення умов роботи для всіх учасників ринку.

«Усі присутні підкреслили актуальність створення Всеукраїнської асоціації музична подій (ВАМП), стали її членами і обрали керівника – Олександра Санченка. Головною метою нашого зібрання було оголосити про створення ВАМП і запропонувати всім ключовим учасникам ринку організації музичних фестивалів і івентів об'єднуватися, щоб разом відстоювати професійні інтереси і розвивати ринок музичних подій», – додав він.

Нагадаємо, у кінці жовтня 2019 року ліцензію на супутникове мовлення отримав новий канал ТОВ «Телеканал інрейтінг тіві», який планує мовити під логотипом inRating. Власник і керівник проєкту Андрій Чебанов планує інтегрувати свою однойменну соціальну мережу з телеканалом і таким чином створити першу телевізійну соціальну мережу. За його словами, понад 200 тисяч передплатників InRating зможуть впливати на ефір, підбір контенту, формування хіт-парадів новоствореного каналу. З початку року систему inRating використовує канал М1, його глядачі можуть висилати в ефір свої емоції у вигляді лайків, дізлайков і таким чином формувати плей-лист безпосередньо в ефірі.

Фото: М1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4472
Читайте також
29.08.2018 15:30
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду