detector.media
28.11.2019 15:59
Канал М1 вступив до новоствореної Всеукраїнської асоціації музичних подій
Канал М1 вступив до новоствореної Всеукраїнської асоціації музичних подій
В Україні створили Всеукраїнську асоціацію музичних подій (ВАМП), її керівником обрали Олександра Санченка, директор з урядових відносин та корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend.

Про це 28 листопада повідомив співвласник каналу М1 Микола Баграєв на своїй сторінці в Facebook.

«Вчора взяв участь в зборах ініціативної групи по створенню Всеукраїнської асоціації музичних подій. До ініціативної групи увійшли такі організації як Atlas Weekend, Virus Music, Jazz Koktebel, Файне Місто, Respublica, Антитіла, Z-Games, Pop Corn CA, Mozgi Group, PMK, Gastroli, RadioDay. Від нашого холдингу в асоціацію вступили «Таврійські Ігри» (як організатор фестивалю "Чорноморські Ігри" і низки інших івентів) і М1 (як організатор премії M1 Music Awards)», – розповів він.

На зборах учасники обговорили статут Асоціації, визначили цілі й завдання та висловилися про своє бачення принципів роботи. На думку пана Баграєва, головними завданнями Асоціації є лобіювання інтересів української музичної індустрії в різних інституціях, підвищення організаційного рівня заходів та поліпшення умов роботи для всіх учасників ринку.

«Усі присутні підкреслили актуальність створення Всеукраїнської асоціації музична подій (ВАМП), стали її членами і обрали керівника – Олександра Санченка. Головною метою нашого зібрання було оголосити про створення ВАМП і запропонувати всім ключовим учасникам ринку організації музичних фестивалів і івентів об'єднуватися, щоб разом відстоювати професійні інтереси і розвивати ринок музичних подій», – додав він.

Нагадаємо, у кінці жовтня 2019 року ліцензію на супутникове мовлення отримав новий канал ТОВ «Телеканал інрейтінг тіві», який планує мовити під логотипом inRating. Власник і керівник проєкту Андрій Чебанов планує інтегрувати свою однойменну соціальну мережу з телеканалом і таким чином створити першу телевізійну соціальну мережу. За його словами, понад 200 тисяч передплатників InRating зможуть впливати на ефір, підбір контенту, формування хіт-парадів новоствореного каналу. З початку року систему inRating використовує канал М1, його глядачі можуть висилати в ефір свої емоції у вигляді лайків, дізлайков і таким чином формувати плей-лист безпосередньо в ефірі.

Фото: М1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY