Megogo запускає музичний канал з програмами власного виробництва

Megogo запускає музичний канал з програмами власного виробництва

21 Жовтня 2018
4546
21 Жовтня 2018
11:21

Megogo запускає музичний канал з програмами власного виробництва

4546
Канал акцентуватиметься на українській музиці та українських виконавцях. Продюсером каналу стане фронтмен гурту О.Torvald Женя Галич.
Megogo запускає музичний канал з програмами власного виробництва
Megogo запускає музичний канал з програмами власного виробництва

Про це повідомляє видання «Слух».

«Перший етап формування каналу - сучасна альтернативна українська музика та програми власного виробництва. Ніякої попси і кон’юнктури. Від районного хіп-хопу до нічних рейвів, від нав’язливих хіпстерів до важких металістів», - розповів Женя Галич.

Канал буде безкоштовним, а контент розповсюджуватиметься на платформі Megogo, у соцмережах і на YouTube. Згодом планується, що канал з’явиться в кабельних мережах інших телеком-операторів. 

«Починаємо з України, поступово будемо локалізувати канал для інших країн і запускати там. Глядачам у кожній країні насамперед цікавий локальний контент», - вважає директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков.

Наразі також відомі декілька програм, які транслюватимуться на каналі.

«Поясни за пост». Запрошений відомий гість виправдовується за якийсь ганебний пост у соцмережах 5-річної давнини. Проте деякі пости будуть фейковими.

«Галич п’є». Женя Галич веде відверту бесіду з запрошеною українською зіркою за пляшкою міцного алкоголю. Кожна наступна чарка - більш гостре та незручне запитання. Шоу буде виходити один раз на два тижні.

«Swiperи». Двоє людей в студії заходять у додаток Tinder, «лайкають» один-одного і починають вести діалог із випадковими людьми.

Зазначається, що канал орієнтуватиметься на молодіжну аудиторію.

Нагадаємо, раніше компанія Megogo запустила спеціалізований канал для людей із порушенням зору.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4546
Читайте також
29.11.2019 14:30
Наталія Данькова
6 622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду