«Зеонбуд» закодував супутниковий сигнал

«Зеонбуд» закодував супутниковий сигнал

21 Жовтня 2019
3565
21 Жовтня 2019
11:40

«Зеонбуд» закодував супутниковий сигнал

3565
Оператор ефірного цифрового телебачення «Зеонбуд» закодував свій супутниковий сигнал.
«Зеонбуд» закодував супутниковий сигнал
«Зеонбуд» закодував супутниковий сигнал

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Супутниковий сигнал «Зеонбуду» розміщений на супутнику Astra4A, за його допомогою «Зеонбуд» здійснює доставку телевізійного сигналу телеканалів від своєї головної станції до більш ніж 140 станцій наземного ефірного мовлення.

Відтепер він транслюється у закодованому вигляді. Для його коректного прийому та подальшої ретрансляції приймальне супутникове обладнання наземних передавальних станцій трьох цифрових мультиплексів (МХ-1,2,3) вже укомплектовано пристроями декодування супутникового сигналу, що забезпечують повний захист від незаконного доступу та перегляду. У той же час, телеглядачі, які приймають сигнал цифрової мережі Т2 з ефіру, будуть і надалі мати можливість безкоштовного перегляду телепрограм  у відкритому, незакодованому вигляді.

Наступним кроком у проекті кодування супутникового сигналу стане інформаційна кампанія та короткочасні маятникові відключення сигналу супутникового телебачення, які розпочнуться з 4 листопада.  

 Мета відключень – ще раз звернути увагу абонентів супутнику на факт невідворотності кодування сигналу.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи погодили дорожню карту щодо кодування сигналу на супутнику. Дата остаточного кодування супутникового сигналу змістилася на початок 2020 року, а саме на 20 січня. Основні етапи кодування передбачені в дорожній карті.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3565
Читайте також
22.05.2020 11:24
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду