Кабмін оголосив конкурс на посаду держсекретаря Міністерства культури, молоді та спорту

Кабмін оголосив конкурс на посаду держсекретаря Міністерства культури, молоді та спорту

4 Жовтня 2019
3745
4 Жовтня 2019
12:28

Кабмін оголосив конкурс на посаду держсекретаря Міністерства культури, молоді та спорту

3745
Кабінет Міністрів України з 4 жовтня оголосив конкурс на посаду державного секретаря Міністерства культури, молоді та спорту.
Кабмін оголосив конкурс на посаду держсекретаря Міністерства культури, молоді та спорту
Кабмін оголосив конкурс на посаду держсекретаря Міністерства культури, молоді та спорту

Про це йдеться в розпорядженні уряду від 29 вересня за підписом прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

«Відповідно до частини другої статті 23 Закону України "Про державну службу" оголосити з 4 жовтня 2019 р. конкурс на зайняття посади державного секретаря Міністерства культури, молоді та спорту з визначенням умов проведення конкурсу згідно з додатком», – йдеться в повідомленні.

Крім того, в уряд повідомили, що до посадових обов’язків держсекретаря Міністерства культури, молоді та спорту входитиме:

  • організація роботи апарату Міністерства культури, молоді та спорту;
  • забезпечення підготовки пропозицій щодо виконання завдань Міністерства культури, молоді та спорту та подання їх на розгляд Міністра;
  • організація та здійснення контролю за виконанням апаратом Міністерства культури, молоді та спорту  Конституції та законів України, актів Президента України, актів Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства культури, молоді та спорту і доручень Міністра, його першого заступника та заступників, подання звіту про їх виконання;
  • підготовка та подання Міністру для затвердження планів роботи Міністерства культури, молоді та спорту, звіту про їх виконання;
  • затвердження за погодженням з Мінфіном штатного розпису та кошторису Міністерства культури, молоді та спорту;
  • призначення на посади та звільнення з посад в порядку, передбаченому законодавством про державну службу, державних службовців апарату Міністерства культури, молоді та спорту, прийняття рішення щодо їх заохочення та притягнення до дисциплінарної відповідальності;
  • прийняття на роботу та звільнення з роботи в порядку, передбаченому законодавством про працю, працівників апарату Міністерства культури, молоді та спорту, прийняття рішення щодо їх заохочення, притягнення до дисциплінарної відповідальності;
  • забезпечення в установленому порядку організації підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та інших працівників Міністерства культури, молоді та спорту;
  • представлення Міністерства культури, молоді та спорту як юридичної особи в цивільно-правових відносинах;
  • видання з питань, що належать до його повноважень, наказів організаційно-розпорядчого характеру та здійснення контролю за їх виконанням;
  • здійснення інших повноважень, визначених законом.

Посадовий оклад становить 24 000 гривень, а також надбавки, доплати та премії відповідно до постанови Кабміну № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» та статті 52 Закону України «Про державну службу», додаткові стимулюючі виплати у вигляді надбавки за інтенсивність праці та надбавки за виконання особливо важливої роботи відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 р. № 15.

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі; кваліфікаційні вимоги та вимоги до компетентності та деталі щодо подачі заявки читайте тут.

Як писав ДМ, Кабінет Міністрів України 2 жовтня підтримав розпорядження про призначення заступників Міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського, а саме: Анатолія Максимчука, Ірини Подоляк та Володимира Шуміліна.

Нагадаємо, 2 вересня 2019 року Кабінет міністрів України ухвалив постанову про оптимізацію органів центральної влади, згідно з якою на базі Міністерства інформаційної політики створили Міністерство культури, молоді та спорту України.

Володимир Бородянський заявив, що Міністерство культури, молоді та спорту повноцінно запрацює з лютого 2020 року. Серед пріоритетних напрямів діяльності міністр назвав інформаційну безпеку, релігію, культурний спадок, тимчасово окуповані території та спорт.

Фото: Андрей Гудзенко/ LIGA.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3745
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду