Артема Біденка призначили держсекретарем Міністерства культури, молоді та спорту

Артема Біденка призначили держсекретарем Міністерства культури, молоді та спорту

29 Жовтня 2019
2685
29 Жовтня 2019
10:17

Артема Біденка призначили держсекретарем Міністерства культури, молоді та спорту

2685
Колишнього державного секретаря Міністерства інформаційної політики Артема Біденка 28 жовтня призначили держсекретарем Міністерства культури, молоді та спорту.
Артема Біденка призначили держсекретарем Міністерства культури, молоді та спорту
Артема Біденка призначили держсекретарем Міністерства культури, молоді та спорту

Про це повідомляється на сайті «Урядовий портал».

Уряд провів виїзне засідання в Маріуполі Донецької області, на якому схвалив низку кадрових питань, який можна переглянути тут.

За даними на сайті МІП, Артем Біденко народився 12 лютого 1981 року.

Освіта:

2004 – закінчив Національний університет «Києво-Могилянська академія»; отримав базову вищу освіту та кваліфікаційний ступінь магістра політичних наук.

2004-2007 – навчався в аспірантурі Національного інституту стратегічних досліджень. Тема дисертації – «Роль і місце інституту ради національної безпеки в процесі ухвалення політичних рішень».

2003 – пройшов курс «Політичний менеджмент» в Інституті Роберта Шумана (Будапешт, Угорщина).

Трудова та політична діяльність:

1999-2000 – помічник редактора «Політичного календаря» у Інституті політики; експерт.

2000 – експерт Лабораторії законодавчих ініціатив.

2000-2001 – редактор блоку економічних та фінансових новин, програма «Новий день» телеканалу «Інтер».

2001-2003 – співавтор country profile України (дослідження Nations in Transit), організація Freedom House.

2000-2003 – експерт з питань внутрішньої політики і політичної комунікації,  Міжнародний інститут порівняльного аналізу.

2003-2006 – експерт з питань політичних комунікацій, Школа політичної аналітики при НаУКМА.

2003-2007 – член Ради з питань реклами при Кабінеті Міністрів України та при КМДА.

2003-2014 – голова Координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України.

З 2002 року – член Громадської ради при Комітеті ВРУ з інформації і свободи слова. Брав участь у написанні проекту Закону України «Про рекламу».

З серпня 2014 обіймав посаду начальника Управління з питань реклами КМДА.

4 лютого 2015 року розпорядженням Кабінету Міністрів України призначений на посаду заступника Міністра інформаційної політики України – керівника апарату.

18 січня 2017 року розпорядженням Кабінету Міністрів України призначений на посаду державного секретаря Міністерства інформаційної політики України.

Блогер та автор інтернет-видань «Українська правда», УБР, «Ліга», «Еспресо.TV».  Був позаштатним журналістом та політичним редактором газет «Українське слово», «Деловая Украина», «Деловая неделя», «Аргументы и факты в Украине», журналів Business Communication, «Профиль», «Компаньйон» та інших. Співавтор двох книжок на теми українських виборів.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України з 4 жовтня оголосив конкурс на посаду державного секретаря Міністерства культури, молоді та спорту.

Як писав ДМ, Кабінет Міністрів України 2 жовтня підтримав розпорядження про призначення заступників Міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського, а саме: Анатолія Максимчука, Ірини Подоляк та Володимира Шуміліна.

2 вересня 2019 року Кабінет міністрів України ухвалив постанову про оптимізацію органів центральної влади, згідно з якою на базі Міністерства інформаційної політики створили Міністерство культури, молоді та спорту України.

Володимир Бородянський заявив, що Міністерство культури, молоді та спорту повноцінно запрацює з лютого 2020 року. Серед пріоритетних напрямів діяльності міністр назвав інформаційну безпеку, релігію, культурний спадок, тимчасово окуповані території та спорт.

Фото: mip.gov.ua  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2685
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду