Кабмін призначив заступників Бородянського

Кабмін призначив заступників Бородянського

2 Жовтня 2019
2327
2 Жовтня 2019
13:56

Кабмін призначив заступників Бородянського

2327
Кабінет Міністрів України 2 жовтня підтримав розпорядження про призначення заступників Міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського, а саме: Анатолія Максимчука, Ірини Подоляк та Володимира Шуміліна.
Кабмін призначив заступників Бородянського
Кабмін призначив заступників Бородянського

Це рішення уряд ухвалив на засіданні, повідомляється на сайті Міністерства культури, молоді та спорту (колишнього Міністерства інформаційної політики).

Анатолій Максимчук призначений першим заступником міністра. Він народився 14 січня 1980 року, закінчив НТУ «Київський політехнічний інститут» та Києво-Могилянську бізнес-школу, працював заступником генерального директора ТОВ «Старлайт Медіа».

Ірина Подоляк та Володимир Шумілін стали заступниками Володимира Бородянського.

Пані Подоляк народилася 2 травня 1967 року, закінчила Львівський національний університет ім. Франка, була першим заступником голови комітету з питань культури і духовності Верховної Ради VIII скликання. Пан Шумілін народився 25 липня 1961 року, закінчив Київський національний університет ім. Т.Г Шевченка та Міжнародний інститут менеджменту, засновник групи компаній АТМ, яка займається проектуванням та будівництвом спортивних споруд.

Як писав ДМ, 18 вересня стало відомо, що заступниця голови Комітету культури та духовності Верховної Ради восьмого скликання Ірина Подоляк та колишній юридичний директор групи StarLightMedia Анатолій Максимчук претендують на посади заступників міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського. У коментарі «Детектору медіа» пан Максимчук не спростував, але й не підтвердив цю інформацію. Натомість пані Подоляк підтвердила «Детектору медіа», що є кандидаткою на посаду. Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський підтвердив «Детектору медіа» можливе призначення Ірини Подоляк і пана Анатолія Максимчука.

Нагадаємо, 2 вересня 2019 року Кабінет міністрів України ухвалив постанову про оптимізацію органів центральної влади, згідно з якою на базі Міністерства інформаційної політики створили Міністерство культури, молоді та спорту України.

Володимир Бородянський заявив, що Міністерство культури, молоді та спорту повноцінно запрацює з лютого 2020 року. Серед пріоритетних напрямів діяльності міністр назвав інформаційну безпеку, релігію, культурний спадок, тимчасово окуповані території та спорт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2327
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду