«1+1» і «2+2» почали мовити в Гірнику та Чонгарі

«1+1» і «2+2» почали мовити в Гірнику та Чонгарі

27 Вересня 2019
1493
27 Вересня 2019
13:45

«1+1» і «2+2» почали мовити в Гірнику та Чонгарі

1493
Телеканали «1+1» і «2+2» 26 вересня почали мовити в цифровому стандарті в Гірнику Донецької області, у зоні проведення операції Об’єднаних сил, та в Чонгарі Херсонської області, що поблизу адмінмежі з окупованим Кримом.
«1+1» і «2+2» почали мовити в Гірнику та Чонгарі
«1+1» і «2+2» почали мовити в Гірнику та Чонгарі

Про це повідомляє пресслужба групи «1+1 медіа».

Згідно з рішенням Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення від 19 вересня 2019 року, дозволи на тимчасове мовлення видано з метою розбудови цифрового телебачення на лінії розмежування і на межі з Кримом, терміном на один рік.

«Розпочато мовлення телеканалів "1+1" та "2+2" у цифровому стандарті на 57 ТВК у м. Гірник Донецької області, та 50 ТВК у с. Чонгар Генічеського району Херсонської області. Найближчим часом розпочнеться мовлення телеканалів "1+1" та "2+2" у цифровому стандарті на 5 ТВК у с-щі Широке Станично-Луганського району Луганської області та телеканалу "2+2" на 41 ТВК у с. Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Херсонській, Донецькій та Луганській областях створюється державна мережа цифрового телебачення на базі 11 нових передавачів, наданих Україні США в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги. США виділили на закупівлю передавачів близько 1 млн доларів. Оператором цифрової мережі буде Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення. У мережі мовитимуть 14 телеканалів: п’ять суспільних, один державний та вісім приватних.

Суспільне, ТОВ «Гравіс-кіно» і ТОВ «ТРК «Студія 1+1» отримали дозволи на тимчасове мовлення 19 вересня. «2+2» показуватиме передачі у цифровому стандарті на 57 ТВК у м. Гірнику Донецької області, 41 ТВК у с. Бахмутівці Новоайдарського району і 5 ТВК у с. Широкому Станично-Луганського району Луганської області, а також 50 ТВК у с. Чонгарі Генічеського району Херсонської області. «1+1» працюватиме у цифрі на 57 ТВК у м. Гірнику Донецької області, 5 ТВК у с. Широкому Станично-Луганського району Луганської області і 50 ТВК у с. Чонгарі Генічеського району Херсонської області. Видані дозволи працюватимуть на розбудову українського цифрового телебачення на лінії розмежування і на межі з Кримом. Дозволи видано терміном на 1 рік.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1493
Читайте також
25.09.2019 18:08
Виктория Новикова, «Крым.Реалии»
1 506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду