«1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» запустили HD-версії своїх каналів

«1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» запустили HD-версії своїх каналів

18 Вересня 2019
4679
18 Вересня 2019
16:23

«1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» запустили HD-версії своїх каналів

4679
У вересні телеканали «Україна», НЛО TV, «Індиго» («Медіа Група Україна») та «1+1» розпочали мовлення в HD-форматі у мережах українських провайдерів платного телебачення.
«1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» запустили HD-версії своїх каналів
«1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» запустили HD-версії своїх каналів

Зокрема, 18 вересня «Україна», НЛО TV та «Індиго» стали доступними в HD-якості в сервісі OTT/IPTV «Ланет.TV», а 19 вересня телеканал «1+1» в HD-якості почне транслюватися на платформі платного телебачення «Домашнє ТБ» — спільному проєкті Viasat («1+1 медіа») та телекомунікаційного оператора «Київстар».

«Україна», НЛО TV, «Індиго» виключно в HD-якості будуть доступні всім користувачам сервісу «Ланет.TV» та абонентам «Мережі Ланет», які обрали платні ОТТ/IPTV-пакети, повідомила пресслужба провайдера «Ланет».

Можливість дивитися програми каналу «1+1» в HD-якості доступна користувачам «Домашнього ТБ» усіх тарифних планів без додаткової плати, повідомила пресслужба «1+1 медіа».

На початку 2020 року «1+1 медіа» планує запустити HD-версії каналів «2+2» і ТЕТ.

«Перехід найбільших українських медіагруп на HD-мовлення відбувається в рамках зобов’язань, які вони взяли на себе перед провайдерами. Це робиться з метою диференціації якості послуг, які отримують користувачі платних сервісів. Найближчим часом очікується запуск і інших телеканалів в HD-якості», — повідомила пресслужба «Ланету».

«Українське ТБ продовжує стрімко рухатися в бік якісного телебачення, і це не може не тішити. Ми продовжуємо створювати додаткову цінність для абонента, даючи якісно іншу «картинку», та продовжуємо давати додаткові переваги прогресивним операторам, які інвестують в технології. Важливо, що це повноцінна HD-версія каналу, яка відрізняється від SD одним – це значно кращим зображенням. Більше 90% контенту на каналі вже йде у високій якості. Що стосується ексклюзивності «Домашнього ТБ», то вони першими підписали контракт на права у 2020 році, відповідно першими отримують доступ до цього контенту», ‒ прокоментував Ярослав Пахольчук, керівник напряму платного телебачення, виконавчий директор «1+1 медіа».

Нагадаємо, що в липні «Медіа Група Україна» запустила міжнародні версії своїх каналів у HD-якості в ОТТ-сервісі Kartina.TV. Також «Детектор медіа» писав про плани «1+1 медіа» запустити HD-версії телеканалів: «1+1» 19 вересня 2019 року, «2+2» і ТЕТ – у першому кварталі 2020 року. А медіагрупа StarLightMedia планує запустити HD-версії своїх каналів на початку 2020 року.

Фото: lg.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4679
Читайте також
23.04.2020 12:30
«Детектор медіа»
2 678
11.03.2019 15:39
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 315
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду