detector.media
18.09.2019 16:23
«1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» запустили HD-версії своїх каналів
«1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» запустили HD-версії своїх каналів
У вересні телеканали «Україна», НЛО TV, «Індиго» («Медіа Група Україна») та «1+1» розпочали мовлення в HD-форматі у мережах українських провайдерів платного телебачення.

Зокрема, 18 вересня «Україна», НЛО TV та «Індиго» стали доступними в HD-якості в сервісі OTT/IPTV «Ланет.TV», а 19 вересня телеканал «1+1» в HD-якості почне транслюватися на платформі платного телебачення «Домашнє ТБ» — спільному проєкті Viasat («1+1 медіа») та телекомунікаційного оператора «Київстар».

«Україна», НЛО TV, «Індиго» виключно в HD-якості будуть доступні всім користувачам сервісу «Ланет.TV» та абонентам «Мережі Ланет», які обрали платні ОТТ/IPTV-пакети, повідомила пресслужба провайдера «Ланет».

Можливість дивитися програми каналу «1+1» в HD-якості доступна користувачам «Домашнього ТБ» усіх тарифних планів без додаткової плати, повідомила пресслужба «1+1 медіа».

На початку 2020 року «1+1 медіа» планує запустити HD-версії каналів «2+2» і ТЕТ.

«Перехід найбільших українських медіагруп на HD-мовлення відбувається в рамках зобов’язань, які вони взяли на себе перед провайдерами. Це робиться з метою диференціації якості послуг, які отримують користувачі платних сервісів. Найближчим часом очікується запуск і інших телеканалів в HD-якості», — повідомила пресслужба «Ланету».

«Українське ТБ продовжує стрімко рухатися в бік якісного телебачення, і це не може не тішити. Ми продовжуємо створювати додаткову цінність для абонента, даючи якісно іншу «картинку», та продовжуємо давати додаткові переваги прогресивним операторам, які інвестують в технології. Важливо, що це повноцінна HD-версія каналу, яка відрізняється від SD одним – це значно кращим зображенням. Більше 90% контенту на каналі вже йде у високій якості. Що стосується ексклюзивності «Домашнього ТБ», то вони першими підписали контракт на права у 2020 році, відповідно першими отримують доступ до цього контенту», ‒ прокоментував Ярослав Пахольчук, керівник напряму платного телебачення, виконавчий директор «1+1 медіа».

Нагадаємо, що в липні «Медіа Група Україна» запустила міжнародні версії своїх каналів у HD-якості в ОТТ-сервісі Kartina.TV. Також «Детектор медіа» писав про плани «1+1 медіа» запустити HD-версії телеканалів: «1+1» 19 вересня 2019 року, «2+2» і ТЕТ – у першому кварталі 2020 року. А медіагрупа StarLightMedia планує запустити HD-версії своїх каналів на початку 2020 року.

Фото: lg.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY