Канал іномовлення UATV відкрив корпункт у Дніпрі

Канал іномовлення UATV відкрив корпункт у Дніпрі

11 Вересня 2019
2011
11 Вересня 2019
19:11

Канал іномовлення UATV відкрив корпункт у Дніпрі

2011
Роботу шостого власного кореспондентського пункту телеканал іномовлення UATV офіційно запустив 11 вересня.
Канал іномовлення UATV відкрив корпункт у Дніпрі
Канал іномовлення UATV відкрив корпункт у Дніпрі

Про це йдеться на сайті телеканалу.

«Тут ми довго не могли знайти команду, в силу різних причин. Телебачення в Дніпрі розвинене дуже непогано: багато місцевих телеканалів, співробітники яких працюють у хороших умовах. Але нам вдалося переконати колег працювати з UATV», - розповіла начальниця відділу регіональної мережі редакції інформаційного мовлення Крістіна Ісаян.

Події в Дніпрі висвітлюватимуть власна кореспондентка UATV Наталя Гусак і оператор Володимир Штенгелов. Пані Наталя 17 років працювала кореспондентом ТРК «Україна». З 2005 року викладає в ДНУ, на даний час – доцент кафедри масової та міжнародної комунікації.

«Коли дізналися про те, що телеканал іномовлення UATV планує відкрити свій корпункт у нашому місті, то подумали: "А чому б і ні, чому не ми?". Зізнаюся, була дуже рада дізнатися, що у нас з’явилася така платформа іномовлення, адже сьогодні як ніколи важливо розповідати про Україну позитивні речі», – зазначила Наталя Гусак.

Теми, які висвітлюватимуть журналісти UATV, будуть стосуватися ветеранів ООС, сімей учасників бойових дій, волнотерів, внутрішньо переміщених осіб.

«У нас в місті є багато людей, які, приїхавши з Донбасу, почали тут фактично все заново, відкрили свою справу. Життя у багатьох змінилося, причому, попри обставини, пов’язані з війною, у кращий бік. Про такі приклади важливо й потрібно розповідати. Трудитися є над чим, у новій команді працюється дуже комфортно. Це перше, що можу сказати. А далі – буде видно», - додала пані Наталя.

Нагадаємо, раніше UATV відкрив власні корпункти у Львові, Сєверодонецьку, Харкові, Одесі та Маріуполі. Також канал має корпункти у Вашингтоні та Анкарі.

Фото UATV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2011
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду